×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr

Ο ΑΟ Πάρου επικράτησε του ΑΜΕΣ Νηρέα με 2-0 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 20-09-2013 το βράδυ συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου ένας 41χρονος υπήκοος Κίνας γιατί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 19:22

Γιάννης Βρούτσης: Έρχεται ο Άτλας....

1. Η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από μέλος της Χρυσής Αυγής συντείνει στην άποψη ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος με τον οποίον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, παρακαλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους το διάστημα από 20/09/2013 έως και τις 27/09/2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αναγκαιότητα το πολιτικό σύστημα να ξεκαθαρίσει τον ρόλο που επιφυλάσσει στη αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση ανάφερε στην τοποθέτηση του στο έκτακτο συνέδριο της ένωσης περιφερειών Ελλάδας ο περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 19:13

Νεοναζισμός: Πολύ αργά για δάκρυα

Πολλά τα κροκοδείλια δάκρυα με φόντο τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Παύλου Φύσσα. Ξαφνικά όλοι γίναμε αντιφασίστες!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Λιμεναρχείο Πάρου ανακοινώνει, ότι η Παγκόσμια Ναυτική Ημέρα (World Maritime Day), ο εορτασμός της οποίας για το έτος 2013 προσδιορίστηκε από τον

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικά ευρήματα έφεραν στο φως ανασκαφές στον οικισμό της Εποχής του Χαλκού Κισσόνεργα-Σκαλιά στην Πάφο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την ανάγκη ενότητας του λαού και των πολιτικών δυνάμεων στον αγώνα κατά του ναζισμού και την υπεράσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας υπερτονίζει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos