×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr
Ο σύλλογος Γυναικών Μάρπηασσς και σύνδεσμος Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου συνδιοργανώνουν
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου δια Βίου Μάθησης στην Τήνο, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Στενής, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα κεντρικά πρακτορεία της Blue Star Ferries ERKYNA Travel & Meltemi Travel στη Πάρο, συνδιοργανώνουν εκδρομή στη Ρόδο, τη Σύμη & το Πανορμίτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γειώργος Πουσσαίος με σχετική δήλωσή του ευχαριστεί τη διοίκηση της BLUE STAR Ναυτιλιακή Α.Ε. για την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 02:38

Ακτοπλοϊκή συγκοινωνία Ανάφης

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο του Δήμου Ανάφης της 23.09.2013 με αρ. πρωτ. 1183 σχετικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην κοινωνία της Μυκόνου η σύλληψη 8 ατόμων, οι οποίοι φέρονται να είχαν δημιουργήσει κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου σε σημερινή του ανακοίνωση κάνει γνωστό πως την Πάρο θα επισκεφθεί τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA με σκοπό την πραγματοποίηση γυρισμάτων για την νέα εκπομπή μαγειρικής του σταθμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

9η Γενική Συνέλευση Ανοικτής Επιτροπής Αλληλεγγύης Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ζωντανά, πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις σε αρχαία Ελληνική Λύρα
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos