Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 23:27

Στοχεuμένη παρέμβαση πλατείας Άνω Μεράς

Με συνεχείς παρεμβάσεις και λύσεις από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα ο Δήμος Μυκόνου συνεχίζει τις προσπάθειες με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση ανακατασκευής και επέκτασης των δημοσίων αποχωρητηρίων στην πλατεία της Άνω Μεράς, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής. Αναλαμβάνοντας το συντονισμό ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Μεράς κ. Ιωάννη Ζουγανέλης αξιοποίησε τις χορηγίες σε είδος ιδιωτών του νησιού μας και έτσι το έργο έφτασε εις πέρας. Οι τουαλέτες πληρούν όλες τις προδιαγραφές και φυσικά υπάρχει και τουαλέτα για Α.Μ.Ε.Α..

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Χατζημάρκος εξήγγειλε την κατασκευή αγκυροβολίου στη νησίδα Στρογγύλη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 17:19

H ΕΟΔ Κυκλάδων σε διημερίδα αεροδιάσωσης

Με 10 μέλη συμμετείχε η ΕΟΔ Κυκλάδων στη διημερίδα θαλάσσιας διάσωσης που οργανώθηκε από την Κεντρική Διοίκηση της ΕΟΔ και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή, 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016, σε συνεργασία με την 358 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης, στην 111 Π.Μ. της Π.Α. στη Νέα Αγχίαλο του νομού Μαγνησίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Ι. Κωβαίος, ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο της Δ/Κ Αρχιλόχου και ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου Τσουκαλιών – Γλυφάδων σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την τοπική εορτή της Πέρα Παναγιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-09-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι την 03/04-09-2016 νυχτερινές ώρες άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 16:10

Ο Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής στον ΝΟΠ

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές του ΝΟΠ όπου γνωρίσαν και μιλήσαν με τον ολυμπιονίκη Παύλο Καγιαλή ο οποίος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με τον συναθλητή του Τάκη Μάντη στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου. Κατα την διαρκεια της επίσκεψης του, στον Ναυτικό όμιλο Πάρου μίλησε στους νέους ιστιοπλόους για την εμπειρία που έζησε στους ολυμπιακούς αγώνες.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε στον Δήμο Θήρας ο βουλευτής Κυκλάδων Σύριζα κ. Νικόλαος Μανιός για την τοποθέτηση στην Περίσσα του συστήματος SEATRAC που διευκολύνει την πρόσβαση στη θάλασσα των πολιτών με κινητικά προβλήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν το διήμερο 03 και 04.09.2016 απογευματινές και βραδινές ώρες στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, εννέα άτομα, από τα οποία έξι ημεδαποί, δυο υπήκοοι Αλβανίας και ένας υπήκοος Ουκρανίας, ηλικίας από 27 έως 71 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της άγρας πελατών και της υποκλοπής μεταφορικού έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Eurogroup της Μπρατισλάβα δεν θα απελευθερώσει επιπλέον χρήματα για την Ελλάδα, όπως ισχυρίζεται η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt Global επικαλούμενη διπλωμάτες της Ε.Ε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos