Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

«Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό» συνηθίζει να λέει ο λαός και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται σαφέστατα στην περίπτωση της εξόδου των νησιωτικών πληθυσμών προς τα αστικά κέντρα, κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πρόσκληση του προέδρου της χώρας, Αλεξάντερ Βούτσιτς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναρτήθηκαν στο TAXISnet οι τυχεροί των κληρώσεων που διεξάγονται από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 19:02

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Hellas-Sat 4

Ο εκσυγχρονισμένος νέος δορυφόρος, βασίζεται στη σειρά των δορυφόρων τύπου LM 2100 και διαθέτει μια ιδιάζουσα τεχνολογική μορφή

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έντεκα παράνυμφες σκοτώθηκαν κατά την επιστροφή τους από γάμο στην πόλη Κάνο που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Νιγηρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ΗΠΑ είναι τρομοκρατημένες από την πυρηνική μας δύναμη και γίνονται ολοένα και πιο αλλόφρονες, λέει η «σκληρή» ανακοίνωση του βορειοκορεατικού υπουργείου Εξωτερικών - Όσοι ψήφισαν θα πληρώσουν «βαρύ τίμημα για αυτά που έχουν κάνει», διαμηνύει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos