Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ειδικευόμενος γιατρός του «Ασκληπιείου» Βούλας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Μένουμε σπίτι, Αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό, Ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε το forma.gov.gr, η πλατφόρμα που θα αξιοποιούν οι πολίτες από την Δευτέρα (23.03.2020) όπου θα ξεκινήσει να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, ώστε να λάβουν την ειδική άδεια για την μετακίνησή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 18χρονος από την Αγγλία είναι το νεότερο μέχρι σήμερα θύμα του κορονοϊού, ενώ ο ιός έχει στοιχίσει τη ζωή σε 281 άτομα στην Βρετανία, σύμφωνα με την Daily Mail. O Μπόρις Τζόνσον απειλεί να κλείσει τα πάρκα εάν οι άνθρωποι δεν κρατήσουν μεταξύ τους τις αποστάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός: Μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε σε 217 άτομα που είχαν τεθεί σε καραντίνα καθώς ήρθαν από το εξωτερικό - Τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και ασκήθηκαν εις βάρους τους ποινικές διώξεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημειώνεται ότι οι παρακάτω αριθμοί αφορούντην κλήρωση 2105 η οποία δεν πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε από την πολιτεία o περιορισμός μετακίνησης με τα πλοία ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας, ομάδες αλλοδαπών Ασιατικής καταγωγής, αποβιβάστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαρτίου στην Πάρο με το τελευταίο πλοίο της γραμμής από Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμα από το 112 για την απαγόρευση μετακίνησης των πολιτών:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να θερίζει την Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Forma.gr.gr - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ανακοινώσεις σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας έκαναν από το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos