Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και την επόμενη εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί από τη Δευτέρα 5 Απριλίου  έως και την Πέμπτη 8 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 3 Απριλίου, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχείρηση «Ελευθερία», αναμένεται να αναβαθμιστεί ο προγραμματισμός των εμβολιασμών κατά της νόσου Covid – 19 στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης αλλά και τις προϋποθέσεις περιγράφει σε αναλυτική του ανακοίνωση το υπουργείο Ανάπτυξης. Τα μέτρα αυτά αποφασίστηκαν σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό αλλά και με την συμμετοχή ανθρώπων του κλάδου που τόσο έχει πληγεί από την πανδημία. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αττική συγκεντρώνεται για μια ακόμα ημέρα η πληθώρα των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου - Συνέχιση της στήριξης των επιχειρήσεων - Τα επιδημιολογικά στοιχεία θα κρίνουν το άνοιγμα, είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης μετά από την σύσκεψη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.491, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην συγκρότηση νέας τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Το.Π.Φ.Υ.) Αμοργού προχώρησε η 2ηΥγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μήλου στις 29 Μαρτίου 2021 και την τοποθέτηση του Δημάρχου σε αυτό αλλά και άλλων μελών του δημοτικού συμβουλίου, αναφορικά με το ψηφισθέν νομοσχέδιο για την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 17:24

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos