Πάρος: Αναβάθμιση του προγράμματος εμβολιασμών ενάντια στον κορωνοϊό στο νησί…- Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στην Αντίπαρο

01 Απριλίου 2021 19:14

Από τις 3 Απριλίου, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχείρηση «Ελευθερία», αναμένεται να αναβαθμιστεί ο προγραμματισμός των εμβολιασμών κατά της νόσου Covid – 19 στο νησί της Πάρου.

Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι σήμερα πραγματοποιούνται έως 45 εμβολιασμοί πολιτών καθημερινά, από τις 3/4 θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης μέχρι και 72 εμβολιασμών ανά ημέρα. Ενδέχεται, εκτός από την μια εμβολιαστική γραμμή που λειτουργεί μέχρι σήμερα στην Πάρο, να λειτουργήσει και δεύτερη. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν δύο διαφορετικοί χώροι στους οποίους θα διενεργούνται εμβολιασμοί σε δύο ταυτόχρονα πολίτες.

Στην Αντίπαρο τώρα, συνεχίζεται ο οριζόντιος εμβολιασμός των κατοίκων του νησιού. Ο οριζόντιος εμβολιασμός ανεξαρτήτως ηλικίας γίνεται ως γνωστόν στα νησιά με πληθυσμό μέχρι 3.500 κατοίκους. Οι εμβολιασμοί στην Αντίπαρο θα διενεργούνται και όλη την επόμενη εβδομάδα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos