Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

01 Απριλίου 2021 17:24

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Δευτέρα 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα1ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Εκτέλεση χωματουργικών εργασιών με τη χρήση μηχανημάτων έργου για τις ανάγκες συντήρησης των δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α.Π.».

Θέμα2ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων».

Θέμα3ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών για την αποκατάσταση βλαβών δικτύου ύδρευσης».

Θέμα4ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου, αντλιοστασίων λυμάτων και Ε.Ε.Λ.».

Θέμα5ο: Λήψη απόφασης για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Αντιπάρου για την πράξη: «Μελέτες αναβάθμισης εγκαταστάσεων επεξεργασίας αστικών λυμάτων Αντιπάρου με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση της επεξεργασμένης εκροής».

Θέμα6ο: Λήψη απόφασης για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Αντιπάρου για την πράξη: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος Τηλεελέγχου και ευφυών τηλεμετρικών υδρομετρητών στις υποδομές Ύδρευσης του Δήμου Αντιπάρου».

Θέμα7ο: Ορισμός επιτροπής τιμών για την πράξη: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος Τηλεελέγχου και ευφυών τηλεμετρικών υδρομετρητών στις υποδομές Ύδρευσης του Δήμου Αντιπάρου».

Θέμα8ο: Έγκριση αιτιολογικής έκθεσης και πρώτου ΑΠΕ για την εκπόνηση της οριστικής μελέτης για το έργο με τίτλο: «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Αρχιλόχου».

Θέμα9ο: Έγκριση αιτιολογικής έκθεσης και πρώτου ΑΠΕ για το έργο: «Αναβάθμιση Β-Κ Παροικιάς & τριτοβάθμια επεξεργασία».

Θέμα10ο: Έγκριση αιτιολογικής έκθεσης και πρώτου ΑΠΕ για το υπό εκτέλεση έργο με τίτλο: «Σύνδεση κεντρικού δικτύου Αγ. Υπακοής με δίκτυο Αφαλάτωσης».

Θέμα11ο: Αίτηση φορέα PAROS FESTIVAL ΑΜΚΕ για συνεργασία σε δράση με θέμα το νερό.

Θέμα12ο: Αίτηση φοιτήτριας για πραγματοποίηση της πρακτικής της άσκησης στη Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Θέμα13ο: Αιτήσεις – θέματα πολιτών.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos