Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Συνάντηση εργασίας με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 8:30-14:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από αρκετούς μήνες ο Σωτήρης Τσιόδρας έκανε στην επανεμφάνισή του και έβγαλε ειδήσεις, καλές και κακές, για την πανδημία του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έστειλε σήμα κινδύνου για τις ηλικίες από 20 έως 50 ετών σχετικά με τον κορονοϊό, ενώ τόνισε πως τα μέτρα πρέπει να συνεχιστούν μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ενημέρωση, μέσω επιστολών και τηλεφωνικής επαφής, δεκάδων φορέων και στελεχών στις Κυκλάδες προχωρά η υλοποίηση του προγράμματος ERASMUS+ SPORT, στο οποίο συμμετέχει ως μοναδικός εταίρος για την Ελλάδα η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, με τίτλο «SmatchS: Sports organizations Matching Social inclusion.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο των Επετειακών Δράσεων της Τράπεζας Πειραιώς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει το νέο παραμύθι Μπαρούτι για την Επανάσταση της Σοφίας Καλαντζάκου, σε εικονογράφηση Θάνου Τσίλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δυναμώνουμε τον το συλλογικό αγώνα για Δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε πρόσφατα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγος, Δουρβετάκης Εμμανουήλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos