Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας 12 Απριλίου – 15 Απριλίου στις Άγριες Μέλισσες. Οι εξελίξεις τρέχουν, και όλα αλλάζουν όταν έρχονται στο φως τα ένοχα μυστικά και οι σκληρές αλήθειες.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ ανακαλείται από την αγορά φάρμακο «προληπτικά στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα είδανε… όλα στη Γρανάδα, όταν ένας άνδρας ολόγυμνος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισε να τρέχει με τα χέρια ανοικτά, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη συνεδρίαση της εθνικής επιτροπής εμβολιασμού για το εμβόλιο AstraZeneca - Ποιες προτάσεις θα πέσουν στο τραπέζι - Τι κάνουν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα στο χωριό ή… ξανά στο μπαλκόνι; Θα είναι το φετινό Πάσχα, το δεύτερο κατά σειρά στην πόλη με αυστηρά μέτρα lockdown… ή τα επιδημιολογικά δεδομένα θα μας επιτρέψουν να βγούμε εκτός νομού;

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι η στιγμή που ο 72χρονος άνδρας αφαιρεί εν ψυχρώ την ζωή του ιδιοκτήτη του καταστήματος τηλεπικοινωνιών στην Κυπαρισσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 44, 35, 3, 31, 7 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν άντεξε τελικά το ψηλότερο δέντρο της Πάρου στις ορμητικές ριπές του ανέμου που έπνεαν στο νησί την Τρίτη 6 Απριλίου, λύγισε, και τελικά έσπασε, σωριάζοντας στο έδαφος τον λυγερό κορμό και το φύλλωμά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα εμβόλια δεν είναι «πανάκεια» σημειώνουν σε κάθε τόνο οι ειδικοί, γεγονός που αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των εμβολιαστικών προγραμμάτων χωρών που έχουν εφαρμόσει επιτυχημένη στρατηγική χορήγησης σκευασμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Κυκλάδες φαίνεται να κερδίζουν το φετινό καλοκαίρι το «στοίχημα» του τουρισμού κρουαζιέρας, μιας και τα προγράμματα θαλάσσιας αναψυχής στα νερά τους εμφανίζονται αναβαθμισμένα με τα Κυκλαδονήσια να παρουσιάζονται ως ιδανικοί προορισμοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos