Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Οδηγίες για την ασφαλή επιστροφή στο σχολείο μαθητών και εκπαιδευτικών έδωσε ο ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πολύ δύσκολη θέση θα έρθει ο Αντώνης, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ο αστυνόμος θα δεχτεί ένα περίεργο τηλεφώνημα, το οποίο στοχοποιεί τον Πέτρο Βρουλάκη για την δολοφονία του Στεφανή.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 34, 4, 23, 2, 32 και Tζόκερ ο αριθμός 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θρίλερ με το αν συμμετάσχει ή όχι ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό open συνεχίζεται και ένα νέο έγγραφος φέρνει ανατροπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπορούμε να σκεφτούμε ότι αφού περάσει αυτό το κύμα από την Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου, πολλοί άνθρωποι θα έχουν εκτεθεί στον ιό και θα είχαν μια ισχυρή ανοσία που θα ανοίξει το δρόμο προς την ενδημική φάση» δήλωσε ο επικεφαλής για τη στρατηγική εμβολίων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, Μάρκο Καβαλέρι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε όλη τη συνέντευξη - Ναι στο άνοιγμα των σχολείων, αλλά με αυστηρότερα πρωτόκολλα, είπε ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ - Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στέλνει «λάθος και αντιφατικά μηνύματα» για την πανδημία και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 18:54

Αναστολή προπονήσεων ο Μαρπησσαικός

Το Δ.Σ του Παριανού σωματείου συλλογιζόμενο την διασπορά του ιού και σε συνδυασμό με το άνοιγμα των σχολείων, αποφάσισε την αναστολή των προπονήσεων του συλλόγου μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2022, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των αθλητών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα τιμήσει τη μνήμη του Προέδρου του David Sassoli, ο οποίος απεβίωσε στις 11 Ιανουαρίου, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στο Στρασβούργο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η επιβλητική τοιχογραφία με το πρόσωπο μιας υγειονομικού καλυμμένο με μάσκα στο νοσοκομείο Τζάνειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos