Σασμός – Χαμός με τον Αντώνη: «Κάνεις πλάτες στην ερωμένη σου!»

12 Ιανουαρίου 2022 00:35

Σε πολύ δύσκολη θέση θα έρθει ο Αντώνης, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ο αστυνόμος θα δεχτεί ένα περίεργο τηλεφώνημα, το οποίο στοχοποιεί τον Πέτρο Βρουλάκη για την δολοφονία του Στεφανή.

Παρόλο που ο φάκελος με τους Βρουκάκηδες είχε κλείσει, το τηλεφώνημα αυτό θα βάλει ξανά σε σκέψεις τον αστυνόμο. Συναγερμός θα χτυπήσει στο τμήμα, με τις έρευνες να ξεκινούν ξανά. Ωστόσο, η θέση του θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Ο Αντώνης έχει κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίνα και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Είναι ευτυχισμένοι που πήραν το πράσινο φως από την οικογένεια της Μαρίνας, με τις ετοιμασίες να ξεκινούν. Η είδηση, όμως, πως ο Πετρής είναι ο φονιάς, ανατρέπει τα πάντα.

Η Μαρίνα και ο Αντώνης στην Κρήτη

Η Καλλιόπη ρίχνει λάδι στην φωτιά

Μόλις μαθευτεί πως η αστυνομία ερευνά ξανά τον Πέτρο, η Καλλιόπη θα το εκμεταλλευτεί. Θα ζητήσει από τον Μαθιό να μπει στο “κόλπο”, με σκοπό να δείξουν την αθωότητά τους. Θα κατηγορήσουν τους Βρουλάκηδες για το κακό που τους βρήκε, υποστηρίζοντας πως εκείνος είναι ο φονιάς!

Ο Αντώνης θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα του ζητάει βοήθεια, την ίδια στιγμή που στο αστυνομικό τμήμα δέχεται πίεση. Η Καλλιόπη μαθαίνει για την σχέση του με την Μαρίνα και ο πόλεμος ξεκινά.

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός

“Υποστηρίζεις τον γιο της αγαπητικιάς σου αστυνόμε;”, θα φωνάξει η Καλλιόπη, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ένας νέος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και στην Μαρίνα, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να διαλύεται, πριν καν αρχίσει.

/youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos