Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Η Μαρία Σάκκαρη, στον δεύτερο τελικό τένις στην καριέρα της δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μαγιάρ Σερίφ και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ στο τουρνουά που διεξήχθη στην Πάρμα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ «αλλάζει» και μαζί του φέρνει επιδοτήσεις για πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου οι Διαδρομές στη Μάρπησσα συμμετείχαν στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2022 με θέμα "Βιώσιμη Πολιτιστική Κληρονομιά", με τη διαδικτυακή προβολή του ντοκιμαντέρ "Το στόμα μπούκωσε με λόγια*"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με την καταβολή 50+14 εκατ. ευρώ άμεσα κι άλλων 50 εκ. ως το τέλος του χρόνου, επιβεβαιώνεται η δέσμευση προς την ΚΕΔΕ για επιπλέον χρηματοδότηση προς τους Δήμους, ώστε να καλυφθεί το επιπλέον ενεργειακό κόστος για Δήμους και σχολεία.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ένα ακόμη βήμα ψηφιοποίησης στις υπηρεσίες του ΟΑΣΑ θα τεθεί σε λειτουργία το προσεχές διάστημα προς όφελος του επιβατικού κοινού.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απάντησε στην ομιλία του Τάκη Μπαλτάκου για το θέμα του Μητρώου, το οποίο σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύξηση κατά 29,3% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της ΟΛΠ ΑΕ κατά το α' εξάμηνο του 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα μέσα στην ημέρα για να κατακτήσει τον τίτλο στο 250άρι τουρνουά στην Πάρμα, νίκησε τη Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς με 7-5, 6-2 και πέρασε στον τελικό που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (1/10).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την εκτίμηση ότι η αύξηση στις συντάξεις από το 2023 θα φτάνει το 7% και θα αφορά σε 1,5 εκατ. συνταξιούχους, διατύπωσε σήμερα ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πονόλαιμος, καταρροή, «κόκαλα που πονούν» και πυρετός. Εάν αισθάνεστε ότι σας περιτριγυρίζει η γρίπη δείτε τι πρέπει να κάνετε για να την αντιμετωπίσετε και να μην την μεταδώσετε στους γύρω σας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos