Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 22:10

Κλήρωση Τζόκερ 7/2/2023

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι 3, 14, 18, 33, 44 και τζόκερ το 11

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες βιβλικής καταστροφής επικρατούν από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Τουρκία μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που χτύπησε το νότιο τμήμα της χώρας καθώς και τη Βόρεια Συρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνει ο «μαύρος» απολογισμός - Δεκάδες χιλιάδες οι τραυματίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κινητοποιήσεις των ναυτικών, θα ξεκινήσουν στις 6 π.μ. της Τετάρτης και αναμένεται να λήξουν στις 6 π.μ. της Παρασκευής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Ιωάννης Βρούτσης συναντήθηκε σήμερα με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα, προκειμένου να συζητήσουν την πορεία ένταξης έργων των νησιωτικών Δήμων του Νομού Κυκλάδων, συνολικού προϋπολογισμού 11,4 εκατ. ευρώ, στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα προγράμματα για πληρωμές προσφέρουν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες, οι οποίες καταργούν τις προμήθειες και λανσάρουν νέα συνδρομητικά πακέτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προσθήκη κανέλας στη διατροφή μας μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της μνήμης και να αποτρέψει ορισμένα συμπτώματα άγχους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο οργανισμός αναμορφώνει το σύνολο των εξόδων του κατά 344 εκατ. ευρώ, με τα περίπου 310 εκατ. ευρώ να αφορούν σε περσινές υπηρεσίες υγείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Τουρκία έχει σπεύσει η ελληνική αποστολή για να συνδράμει στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης ανθρώπων μετά τον φονικό σεισμό στη γειτονική χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos