Εγγυήσεις από ΠΑΕ και αστυνομία ζητά η κυβέρνηση για τα πλέι οφ

06 Μαϊος 2011 15:12

Την ουσιαστική εναρμόνιση της ΕΠΟ με το καταστατικό της UEFA στο σκέλος της απόδοσης ποινών στις ΠΑΕ οι οπαδοί των οποίων προκαλούν επεισόδια στα γήπεδα ζητάει

με τελεσίγραφο της προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία η κυβέρνηση.

Αυτό προέκυψε από την ευρεία σύσκεψη που διεξήχθη την Πέμπτη υπό τον πρωθυπουργό με αφορμή τα γεγονότα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Πρακτικά αποφασίστηκε η διεξαγωγή των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερλιγκας αν οι ΠΑΕ και η αστυνομία δεν παραχωρήσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή τους.

Οσον αφορά, πάντως, τις αστυνομικές αρχές, έχουν επιφυλάξεις για δύο ημερομηνίες, την 11η Μαϊου, ημέρα πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και την 15η Μαϊου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η σύσκεψη που έγινε στη Βουλή, ήταν ευρείας κλίμακας, καθώς συμμετείχαν και ο αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αλλά και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης.

Επίσης, παρόντες ήταν ο υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα την τηλεόραση, Τηλέμαχος Χυτήρης, ο υφυπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Κουσελάς και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos