Πάρος: Αυτός είναι ο απόλυτος προορισμός διαμονής στο νησί! - Χαλάρωση και πολυτέλεια για αξέχαστες εμπειρίες!

23 Μαρτίου 2024 22:28

Η διαχρονική παρουσία και εμπειρία του Paros Agnanti Resort & Spa στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού γενικότερα, σε συνδυασμό με τις υψηλών προδιαγραφών παρεχόμενες υπηρεσίες και το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν εγγύηση για την εκπλήρωση των προσδοκιών και των απαιτήσεων των επισκεπτών του απ’ όλο τον κόσμο.

Το δίπτυχο «φιλοξενία-εξυπηρέτηση» στην άριστη και απροσποίητη έκφρασή του και η αρμονική σχέση ποιότητας-τιμής, αποτελούν την πεμπτουσία της φιλοσοφίας του Paros Agnanti Resort & Spa, με αποτέλεσμα διεθνείς τουριστικοί φορείς να το έχουν κατατάξει μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων σε ποιότητα φιλοξενίας, δικαιολογώντας απόλυτα τα 5 αστέρια που το χαρακτηρίζουν.
Ωστόσο, η σημαντικότερη επιβράβευση προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες του. Από εκείνους που δηλώνουν έμπρακτα την ικανοποίησή τους επιλέγοντας ξανά το Paros Agnanti Resort & Spa για την διαμονή τους κατά την επόμενη επίσκεψή τους στην Πάρο, αλλά και εκείνους που εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα «ευχαριστώ» ή μοιράζονται την εμπειρία της ευχάριστης διαμονής τους γράφοντας κολακευτικά σχόλια στο βιβλίο των επισκεπτών του ξενοδοχείου και στο διαδίκτυο.

agnanti 103

Το Paros Agnanti Resort & Spa αποτελείται από έξι κυβόσχημα κτίρια με καμάρες, κυκλαδίτικου αρχιτεκτονικού ρυθμού, στα οποία κυριαρχούν το λευκό, το μπλε και η πέτρα, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και την Παροικιά, καθώς κάθε ένα από αυτά είναι χτισμένο πάνω σε λόφο.
Οι ολάνθιστοι, περιποιημένοι κήποι και γενικότερα ο προσεγμένος περιβάλλων χώρος, προϊδεάζουν ευχάριστα τον επισκέπτη για την καλαισθησία που πρόκειται να συναντήσει στους κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους, τους οποίους πλαισιώνουν κλασικά έπιπλα και αντίκες, με κομψά έργα τέχνης να αναδεικνύουν τους τοίχους. Η έμφαση στην λεπτομέρεια και ο συνδυασμός του κλασικού με τις σύγχρονες ανέσεις προσδίδουν στο Paros Agnanti Resort & Spa εκλεπτυσμένη αισθητική, η οποία χαρακτηρίζει και τα δωμάτια-σουίτες, στα οποία το κλασικό ανταμώνει με το μοντέρνο, με σημείο αναφοράς τη σύγχρονη πολυτέλεια.

{https://www.facebook.com/dimosthenis.leontis/videos/239933652421659?idorvanity=116340705120479}
Στα 900τ.μ. κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου οι θαμώνες του μπορούν να επιδοθούν σε πολλές και ποικίλες δραστηριότητες ή να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς με παροχές όπως:
Τεράστιες βεράντες με αναπαυτικούς καναπέδες, εστιατόριο και μπαρ, παιδική χαρά, παιδότοπος (playroom) και πισίνα για τους μικρούς θαμώνες του ξενοδοχείου, μπάρμπεκιου, εκκλησάκι, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων και επαγγελματικών συναντήσεων και χώροι στάθμευσης.
Ανάμεσα στη φετινή ανανέωση του ParosAgnantiResort&Spaπεριλαμβάνεται το νέο πολυτελές σπα, το OlviaSpa, που προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με εξαιρετικές υπηρεσίες. Olvia, σύμφωνα με τον μύθο της Περσεφόνης, σημαίνει ευτυχής, μακάριος, ευδαίμων, είναι αυτός που γευόμενος τις υπηρεσίες μας μπορεί να απολαύσει ψυχική ικανοποίηση, χαρά και ευφορία, βασικά χαρακτηριστικά για να ξαναζήσεις τις στιγμές, να κατακτήσεις την ευτυχία της μακροζωίας. Προσκαλούμε τους επισκέπτες να βιώσουν τις ξεχωριστές και πολυτελείς παροχές του OlviaSpa.

agnanti 102

Το Paros Agnanti Resort & Spa είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την αναψυχή με τον αθλητισμό.
Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου ενδείκνυνται για τζόκινγκ, περιπάτους και ποδηλασία, ενώ επίσης υπάρχει γήπεδο αντισφαίρισης (τένις), padel και επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) για τους λάτρεις των δημοφιλών αυτών αθλημάτων.
Ανακαλύψτε την ομορφιά της Πάρου με δύο τροχούς! ?♂️ Είτε είστε ερασιτέχνης ποδηλάτης είτε ασχολείστε αγωνιστικά με το ποδήλατο, το ξενοδοχείο μας σας προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψετε τα γραφικά τοπία και τα χωριά του νησιού με το δικό σας ρυθμό. Για πληροφορίες ενοικίασης, επικοινωνήστε απλά με την υποδοχή μας, και αφήστε την περιπέτεια να ξεκινήσει!

{https://www.instagram.com/reel/C4SnpjIt1TI/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Πολλά επιφωνήματα θαυμασμού κερδίζει η εντυπωσιακή πισίνα, πραγματική όαση δροσιάς, κατά μήκος ενός βραχώδους τείχους το οποίο καταλήγει σε μια μικρή σπηλιά, προσδίδοντας στον περιβάλλων χώρο εικόνα φυσικού τοπίου. Απολαύστε το κολύμπι σας στην πισίνα με θέα το λευκό των σπιτιών της Παροικιάς και το μπλε του Αιγαίου, χαλαρώστε στις άνετες ξαπλώστρες που υπάρχουν περιμετρικά της πισίνας και ζητήστε να σας ετοιμάσουν το αγαπημένο σας κοκτέιλ στο μπαρ της πισίνας (poolbar).

Οι έντεκα ολοκαίνουριες σουίτες, σκαρφαλωμένες στην άκρη ενός από τους 5 λοφίσκους όπου εκτείνονται τα υπόλοιπα κτίρια του ξενοδοχείου, προσφέρουν μοναδική αισθητική, χωρίς να «προσπερνούν» τον παραδοσιακό χαρακτήρα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.Η πέτρα και το ξύλο, δένουν αρμονικά με το πασίγνωστο ανά τον κόσμο παριανό μάρμαρο, ενσωματώνοντας το φυσικό τοπίο που τα περιβάλει σε μια αψεγάδιαστη αρμονία.
Οι έντεκα ιδιωτικές πισίνες, καθρεφτίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας το γαλάζιο του κυκλαδίτικου ουρανού, ενώ την νύχτα αλλάζουν αποχρώσεις και από μπλε σε μωβ ή κίτρινο, χρωματίζουν τη διαμονή σας και προσφέρουν μια ακόμα έκπληξη στις διακοπές σας.
Τα νέα δωμάτια συμπληρώνουν τέλεια τα υπόλοιπα 4 κτίρια του ξενοδοχείου, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες και τις παροχές του ικανοποιώντας τους λάτρεις της κυκλαδίτικης ομορφιάς. Οι σύγχρονες ανέσεις των δωματίων, αλλά και η ιδιωτικότητα που προσφέρουν, συμπληρώνονται από την μαγευτική θέα στην πασίγνωστη παραλία του Μαρτσέλο ή στους λόφους που τα περιβάλλουν.
Στο Paros Agnanti Resort & Spa η σύγχρονη αισθητική συμβαδίζει με σεβασμό με την αρχιτεκτονική παράδοση και το αποτέλεσμα μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα κάθε επισκέπτη.

agnanti 101

{https://www.instagram.com/reel/C0dyEi4t9qs/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Το ParosAgnantiResort&Spa, προσκαλεί τους επισκέπτες του σε έναν κόσμο όπου η τέχνη και η πολυτέλεια συναντώνται, καθώς ο Εμμανουήλ Φωκιανός αποκαλύπτει τη Μοναδική Έκθεση Μαρμάρου. Κάθε έργο είναι μια επιβεβαίωση της δεξιοτεχνίας που μετατρέπει το στερεό μάρμαρο σε έναν εξαιρετικό ‘’αργαλειό’’ σχημάτων και συναισθημάτων. Το Paros Agnanti Resort & Spa αποτελεί τον ιδανικό καμβά για αυτές τις εξαιρετικές δημιουργίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εμβαθύνουν στην ομορφιά των μαρμαρένιων αριστουργημάτων του Φωκιανού.
Το Paros Agnanti Hotel συνεχίζει να αναδεικνύεται ως προορισμός πολυτέλειας και ξεκούρασης στην Πάρο, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής σε κάθε επισκέπτη. Το φετινό καλοκαίρι το ParosAgnantiResort&Spa θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό σας στο νησί της Πάρου.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.parosagnanti.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos