Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Πλήθος πιστών, από όλες τις γωνιές της Πάρου, παριανοί αλλά και επισκέπτες του νησιού, βίωσαν μια μοναδική κατανυκτική βραδιά στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής την παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια αλλά ακόμα ηχεί στα αυτιά μου, τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, εκείνη η βροντερή φωνή του Παππού, όταν μας σήκωνε νωρίς το πρωί να ετοιμαστούμε για την εκκλησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με λαμπρές λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα τιμήσει κι εφέτος η πρωτεύουσα της Πάρου την εορτή του Δεκαπενταύγουστου στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μουσικό Φεστιβάλ Παροικίας το οποίο θα χαρίσει εξαιρετικές στιγμές πολιτισμού στο κοινό του νησιού, θα ανοίξει την αυλαία του ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο, την Τετάρτη δηλαδή 15 Αυγούστου το βράδυ, με το ζωντανό, παραδοσιακό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Παροικίας με την ορχήστρα του Νίκου Χατζόπουλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Πάρο, το νησί της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, της Παναγιάς του Αιγαίου, γιορτάζουμε φέτος την Κοίμηση της Θεοτόκου, με πίστη και βαθιά κατάνυξη, στέλνοντας το δικό μας μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης σε όλους τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και όλους όσους δοκιμάζονται καθημερινά από τις επικρατούσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρία έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στα νησιά της Ρόδου και της Άνδρου, συνολικού προϋπολογισμού 2.123.540 €, εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεκαπενταύγουστος. Γιορτή της Παναγίας, της Χριστιανοσύνης και της Ελλάδας. Η ημέρα που μας βρίσκει όλους ενωμένους κοντά σε ένα ξωκλήσι, σε κάποιο πανηγύρι ή σε ένα προσκύνημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος της πρόσκλησης είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της γεωργίας, στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, μέσω της κάλυψης των υδατικών αναγκών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στη Θήρα Την 11-08-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 18χρονη αλλοδαπή η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά η δράση του τριημέρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους δύο εκ των τριών εκπροσώπων της Ελλάδας να ρίχνονται σήμερα στη μάχη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos