Μουσικό Φεστιβάλ Παροικίας Πάρου 2018! Πέντε βραδιές πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο!

14 Αυγούστου 2018 15:38

Το Μουσικό Φεστιβάλ Παροικίας το οποίο θα χαρίσει εξαιρετικές στιγμές πολιτισμού στο κοινό του νησιού, θα ανοίξει την αυλαία του ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο, την Τετάρτη δηλαδή 15 Αυγούστου το βράδυ, με το ζωντανό, παραδοσιακό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Παροικίας με την ορχήστρα του Νίκου Χατζόπουλου.


Την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη δηλαδή 16 Αυγούστου, τη σκυτάλη της μουσικής ψυχαγωγίας θα πάρει το μουσικό σχήμα "Rigas en Sample" το οποίο θα δώσει συναυλία υπό τον τίτλο "Μεγάλα Τραγούδια" στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους. Την Παρασκευή 17 Αυγούστου τώρα, το συγκρότημα "Μπλε" "After the sun set΄s" θα πραγματοποιήσει συναυλία στην παραλία της Παροικίας ενώ το Σάββατο 18/8 θα δοθεί συναυλία από το συγκρότημα Fortissimo επίσης στην παραλία της Παροικίας.
Τέλος, την Δευτέρα 20 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο του Αγ. Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Ηλία Λιούγκο. Πέντε υπέροχες συναυλιακές βραδιές θα έχει έτσι την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Παροικίας. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη και οι μουσικές βραδιές θα ξεκινούν κάθε βράδυ στις 21: 00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos