Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Ο χειριστής του ταχύπλοου που προκάλεσε το ατύχημα εξαφανίστηκε - Αναζητείται από το λιμενικό - Τραυματίστηκε 49χρονος αλιέας ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή το από 16-12-2019 αίτημα της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός περί διεξαγωγής ελέγχου ντόπινγκ σε ποδοσφαιριστές αντιπάλου ομάδας, επαναλαμβάνουμε τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εγκρίθηκε με 158 «ναι» ο προϋπολογισμός του 2020 ενώ με 250 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την άποψη της για το έργο του Μάρκου Σεφερλή εξέφρασε για μια ακόμη φορά η Ελενα Ακριτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στηθεί στην πλατεία Εξαρχείων έβαλαν το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aν γινόταν να μιλήσουν τα… ντουβάρια του, οι ιστορίες που θα έλεγαν θα μπορούσαν να αντιπαραβληθούν μόνο με τις διηγήσεις ενός αιωνόβιου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου αποχαιρετάμε το 2019 περπατώντας στις Λεύκες. Θα συναντηθούμε στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ηρώων του χωριού, για να κάνουμε μια κυκλική διαδρομή σχεδόν μέτριας δυσκολίας, απόστασης 6 χλμ. και με χρονική διάρκεια 2 περίπου ωρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια πολύ μεγάλη αύξηση του τουρισμού στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας Ασημόγλαρος μπλεγμένος σε πετονιές και αγκίστρια πήγε μόνος του στο νοσοκομείο άγριων ζώων Αλκυονή στην Πάρο Ένα απίστευτο, αλλά πραγματικό περιστατικό συνέβη στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα σε 24 λεπτά, τουρκικά F-16 πέταξαν 12 φορές πάνω από τα ελληνικά νησιά - Την ίδια ώρα, ελικόπτερο μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά σε Οινούσσες και Παναγιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos