Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων οίνων, προτίθεται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και αλκοολούχων ποτών PROWEIN 2020, που θα πραγματοποιηθεί 15-17 Μαρτίου 2020, στο Düsseldorf, στη Γερμανία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη την Παρασκευή (06/12), καθώς μετά τις πρωινές δονήσεις, ακολούθησαν άλλες τέσσερις το βράδυ, μέσα σε διάστημα μικρότερο των 20 λεπτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευτυχής πατέρας μοιράστηκε στο διαδίκτυο τα πρώτα δευτερόλεπτα που η 4 μηνών κοριτσάκι του άκουσε τον κόσμο για πρώτη φορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 23:26

Μύκονος: Ένα μεγάλο έργο για την Άνω Μέρα

Η ΔΕΥΑ Μυκόνου προκήρυξε ανοιχτό, ηλεκτρονικό, δημόσιο διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΜΥΚΟΝΟΥ» με προϋπολογισμού 999.068,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δυο βελτιώσεις στις οποίες προχώρησε  ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην τρίτη συνεδρίαση της επιτροπής για την ψήφο των αποδήμων φέρνουν ακόμη πιο κοντά το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ιστορική πλειοψηφία  στην ψήφιση του νομοσχεδίου με 291 ψήφους καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πιο θετικός από κάθε άλλη φορά στο Ναι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου» «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην χειμερινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 596 συμμετοχές, προσφέροντας 544 φιάλες αίματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 50 ακαδημίες μπάσκετ του προγράμματος ¨ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ¨ επιλέχτηκαν οι ακαδημίες του συλλόγου μας μεταξύ εκατοντάδων, αξιόλογων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανά την Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα Παρασκευή (06/12) επιστρέφουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συνεχίζεται η δράση στη Euroleague με το "αιώνιο" ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων στην Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το φορολογικό νομοσχέδιο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos