Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάιος 2019 - Psts.gr

Θρίαμβο και στις Περιφερειακές εκλογές 2019, πέρα από τις Ευρωεκλογές καταγράφει η ΝΔ καθώς προηγείται (κάποιες τις κερδίζει από την πρώτη Κυριακή) σε 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eίναι η νεότερη σε ηλικία δήµαρχος στη χώρα, ενώ εξελέγη για πρώτη φορά το 2014, σε ηλικία 27 ετών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις εθνικές εκλογές του 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αέρα στα πανιά, κατόρθωσε να αποκτήσει ισχύ στη Μακεδονία και να κερδίσει απροσδόκητα ποσοστά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Facebook γνωστοποίησε ότι στο πρώτο τρίμηνο φέτος απενεργοποίησε 2,19 δισεκατομμύρια fake λογαριασμούς χρηστών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Το κόμμα του Τσίπρα ηττήθηκε στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός παραδόθηκε: "Πρόωρες εκλογές"» είναι ο τίτλος που επιλέγει η ιταλική La Stampa

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της κούρσας για την πλήρωση των κορυφαίων ευρωπαϊκών πόστων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ποσοστό 88,50 % η Μαρία Ναδάλη στη Σίφνο κερδίιζει τις εκλογές με 15 έδρες έναντι της αντιπάλου της Θεολόγου - Βλαχουτσάκου Φραγγκίσκας η οποία καταλαμβάνει 2 έδρες με ποσοστό 11,50 %

Κατηγορία ΣΙΦΝΟΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Καταμέτρηση των εκλογικών τμημάτων με ενσωμάτωση 29,67%

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα φαίνεται να επικρατεί η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για εμάς από την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές για την Πάρο κι Αντίπαρο. Στις 26 Μαΐου 2019, η πλειοψηφία των πολιτών των νησιών μας, αποδοκίμασε την Πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο αγώνας μας συνεχίζεται σθεναρά μέχρι η Νέα Δημοκρατία να γίνει κυβέρνηση για να μπορεί να ανασάνει ξανά η χώρα μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 61

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

athanasoulis 265 280