Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

10 Απριλίου 2015 13:52

Aπαγορευτικό απόπλου εξακολουθεί να είναι σε ισχύ και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου για τις Κυκλάδες,τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σε πολλές θαλάσσιες περιοχές πνέουν ισχυροί άνεμοι που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το απόγευμα.

Από τον Πειραιά, τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, εκτελούνται κανονικά.

Στο μεταξύ στο λιμάνι της Μήλου βρίσκεται από χθες βράδυ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Speedrunner που πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο. Το πλοίο πραγματοποίησε κανονικά το δρομολόγιο του μέχρι τη Μήλο, με 400 επιβάτες τους οποίους αποβίβασε με ασφάλεια, ενώ θα αποπλεύσει για Πειραιά μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Στο μεταξύ, σε ασφαλές αγκυροβόλιο στο λιμάνι της Σύρου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών εξακολουθεί να παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Μύκονος» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ, μεταφέροντας 429 επιβάτες, 43 ΙΧ, 23 φορτηγά και 14 δίκυκλα. Το πλοίο θα αναχωρήσει για την Ικαρία μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos