Ραγκούσης: Το βράδυ των εκλογών θα έχουν τελειώσει όλα για τη Γεννηματά [Βίντεο]

23 Ιανουαρίου 2019 20:32

Σφοδρή επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής και στη Φώφη Γεννηματά προσωπικά εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.


«Έχει ξεκινήσει η πτώση της στο κενό, θα έχει και συνέχεια και θα το δούμε πολύ σύντομα να εξελίσσεται . Θα έχει ένα πολύ κακό πολιτικό τέλος. Το βράδυ των εκλογών θα έχουν τελειώσει όλα για την κυρία Γεννηματά με βάση την ετυμηγορία των πολιτών και όχι του Ραγκούση ή του κάθε Ραγκούση» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Άλλη Διάσταση» της ΕΡΤ1.

Όπως είπε, το ΚΙΝΑΛ και η Φ.Γεννηματά καταρρέουουν πολιτικά καθώς βρίσκονται στο 3,5%. «Φεύγει η ΔΗΜΑΡ, έχει προβλήματα με τον κ. Παπανδρέου, αλλά κυρίως έχει προβλήματα με τους προοδευτικούς πολίτες, γιατί η κ. Γεννηματά προσπαθεί να πουλήσει ένα προϊόν σε μια αγορά που δεν υπάρχει πελάτης να το αγοράσει. Θέλει να πουλήσει ένα προϊόν που λέει ότι εγώ σας λέω ότι είμαι δήθεν στην προοδευτική παράταξη αλλά αύριο μπορεί να με δείτε να κυβερνάω με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και όλα τα παρασιτικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτά», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Λυπάμαι πολύ που η κ. Γεννηματά και οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ λένε τόσα ακραία ψέμματα για να κρύψουν την πραγματικότητα. Ποιος μπορεί από το ΠΑΣΟΚ ειδικά, να σέβεται τον εαυτό του και να μην λέει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι αποτέλεσμα της Ενδιάμεσης Συμφωνίας που είναι εξαιρετικά επωφελής συμφωνίας;» ανέφερε στη συνέχεια για τη στάση του ΚΙΝΑΛ απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και για να γίνει κατανοητό τι σημαίνει η συμφωνία έδωσε ένα πολύ απλό παράδειγμα: «Εμείς μετά την κύρωση της συμφωνίας, θα μπορούμε να έχουμε Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Αεροδρόμιο Μακεδονίας, ενώ αυτοί όχι, τους απαγορεύεται».

tvxs.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos