Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στη Μήλο.......

22 Φεβρουαρίου 2015 12:44

Τη Μήλο επισκέφθηκε την Παρασκευή 20/2 ο Νίκος Συρμαλένιος.

 Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο νησί, συναντήθηκε καταρχήν με το προεδρείο του αθλητικού συλλόγου του Παμμηλιακού, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του σωματείου, με έμφαση τις αυξημένες οικονομικές ανάγκες, όπως προκύπτουν από τις επιτυχίες αλλά και τα αυξημένα έξοδα του και ειδικότερα τα έξοδα μετακίνησης καθώς τα αναγκαία βελτιωτικά έργα στο χώρο του γηπέδου. Ο Νίκος Συρμαλένιος δεσμεύτηκε να διερευνήσει όλες τις δυνατότητες προς αυτή την κατεύθυνση, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τις πολύ μεγάλες χρηματοδοτικές δυσκολίες.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, όπου είχε εκτεταμένη συνάντηση με το λιμενάρχη Πέτρο Αλικάκο για πολλά ζητήματα που αφορούν τη λιμενική αρχή, μεταξύ των οποίων τη συνεργασία με τους επαγγελματίες για τη διαμόρφωση της λιμενικής ζώνης του Αδάμαντα, αλλά και την επιτυχία επαναλειτουργίας του πλωτού σκάφους, που χρησιμοποιείται τόσο σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, όσο και για τις διακομιδές έκτακτων περιστατικών με σχεδόν μηδαμινό κόστος.

Τέλος συμμετείχε στην κοπή της πίτας του νεοσύστατου συλλόγου τριτέκνων στο κέντρο "Γαλήνη", όπου στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά όλους τους πολίτες της Μήλου που μας στήριξαν στις πρόσφατε;ς εκλογές, αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη της ελληνικής κυβέρνησης για μια νέα συμφωνία με τους εταίρους και επιβεβαίωσε τη σχέση στήριξης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τη Μήλο και τους φορείς του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos