Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Ένα ακόμη μεγάλο περιβαλλοντικό έργο στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, κρίσιμης σημασίας για την προστασία του οικοσυστήματος και την βελτίωση της ποιότητας ζωής, δρομολογεί η Περιφέρεια Νοτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι γυναίκες που παίρνουν αντικαταθλιπτικά κατά το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, αντιμετωπίζουν σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο (αυξημένο κατά 87%) να γεννήσουν παιδί με αυτισμό, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 20-12-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε,πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτη διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή του δώρου των Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα, ενώ καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου στους δικαιούχους του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) και του ΟΓΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί οι τελευταίες κάλπες να έκλεισαν στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο τα επίσημα αποτελέσματα από τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δεν αναμένονται πριν το απόγευμα απόψε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια απίστευτη γκάφα αλλά και ένα τραγικό γεγονός συνοδεύτηκε η φετινή τελετή ανάδειξης της πιο όμορφης γυναίκας στον πλανήτη, στο Λας Βέγκας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κυβερνών συνηρητικό κόμμα της Ισπανίας κέρδισε μεν τις εκλογές της Κυριακής, αλλά έχασε την πλειοψηφία, ανοίγοντας έτσι μία περίοδο αβεβαιότητας για το μέλλον της ηγεσίας της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos