Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Ν. 62, 86χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε προετοιμασία για έναν πολιτικό γολγοθά, θα εξελιχθεί για τον πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα και την κυβέρνηση η χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα, καθώς από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά επί τάπητος θα τεθούν όλα τα μεγάλα αγκάθια της πρώτης αξιολόγησης, από το ασφαλιστικό και τη φορολόγηση των αγροτών, έως τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χρονοδιάγραμμα για τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών στην ΠΓΔΜ στα τέλη Απριλίου θα τηρηθεί και στις 15 Ιανουαρίου η χώρα θα αποκτήσει νέα κυβέρνηση, η οποία θα διεξάγει τις εκλογές, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον συγκαλεί σήμερα έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής κρίσης για την επίβλεψη της παροχής βοήθειας σε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη βόρεια Αγγλία, ενώ χιλιάδες σπίτια έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos