Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

 

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκωμιαστικές κριτικές για την παρουσία της απέσπασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία συμμετείχε με δικό της περίπτερο στο 7ο
Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, από 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, διοργανώνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 09:00 - 13:00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου <<ΜΕΑΣ Αρχίλοχος>>, συνάντηση - ενημέρωση με τους θεσμικούς φορείς, τις τοπικές παραγωγικές & κοινωνικές ομάδες, με σκοπό τη συλλογή απόψεων φορέων και υπηρεσιών για την σύνταξη του Β1 Σταδίου του Περιφερειακού
Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου και ειδικά για τις Περιφερειακές Ενότητες Πάρου, Νάξου και Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε σε ειδική δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου την 10η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Δ/θμια Εκπ/ση Κυκλάδων διαμέσου της υπεύθυνης Σχολικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής υγείας
οργανώνει δράση στην Μήλο και στην Κίμωλο με θέμα: «Πρόληψη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων »

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου σας ενημερώνει ότι εντός του 2016 σκοπεύει να διοργανώσει τους εξής αγώνες: 1)Αγώνας ορεινής ποδηλασίας (mountain bike) στον Κώστο την 24/01/2016 2)Αγώνας ορεινής ποδηλασίας (mountain bike) στην Παροικία την 06/03/2016 3)Γύρος Πάρου με ποδήλατα δρόμου την 05/06/2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε Γενική -Τακτική, Απολογιστική- Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ιδρύματος Πρόκου, στην Απολλωνία, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου, στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 88χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos