ΚΟΙΝΩΝΙΑ (1731)

Αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο

Η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου αποφάσισε να παρέχει δωρεάν όλες τις δημόσιες συγκοινωνίες του, και έτσι θα γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα ισχύει αυτό το μέτρο, και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από το καλοκαίρι.

Αρκετοί από τους 800.000 ομοσπονδιακούς υπαλλήλους στις ΗΠΑ που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ή έχουν επιστρέψει στις θέσεις κι εργάζονται απλήρωτοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα αυξανόμενο οικονομικό χρέος στις πιστωτικές τους κάρτες, λαμβάνουν δάνεια ή περιμένουν σε ενεχυροδανειστήρια.

Μια μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό ενός αεροσκάφους, μετά την εξαφάνισή του από τα ραντάρ, κοντά στα Νησιά της Μάγχης.

Λίγες ώρες μετά την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε το Τελ Αβίβ κατά ιρανικών δυνάμεων στη Συρία

Η Μικέλα Σούσα είναι προιόν τρισδιάστατου λογισμικού, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» - Το άβαταρ δίνει συμβουλές μόδας και ομορφιάς στους συνδρομητές του κοινωνικού δικτύου - Το άβαταρ από τη Βραζιλία δημιουργήθηκε το 2016 και ήδη μετρά πάνω από 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές

Εκατοντάδες πανομοιότυπα chateau που υποτίθεται πως χτίστηκαν με την φιλοδοξία να φιλοξενήσουν πλούσιους επενδυτές στον Περσικό Κόλπο, έχουν βρει τους νέους τους ενοίκους. Τα φαντάσματα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280