ΚΟΙΝΩΝΙΑ (1639)

Το βίντεο δημιουργήθηκε ουσιαστικά από την Greenpeace και αφηγείται την ιστορία της καταστροφής των δασών και των επιπτώσεών της στον πληθυσμό των ουρακοτάγκων της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Τη στιγμή της σύγκρουσης δύο πλοίων στο λιμάνι Καοσιούνγκ στην Ταϊβάν κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Συγκαλυμμένες απειλές του υπ. Εξωτερικών της Τουρκίας - «Στις διερευνητικές συζητάμε τα θέματα υφαλοκρηπίδας και χωρικών υδάτων τους» είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Μετά από ένα μακρύ ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων στο Μεξικό το πρώτο κύμα των μεταναστών από την Κεντιρκή Αμερική έφθασε στα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Για την επίθεση του 2017 στη Μελβούρνη - Όταν ρωτήθηκε αν ήξερε ότι θα σκοτώσει τους ανθρώπους, είπε: «Υπό μία έννοια, ναι»

Φωτογραφίες με όπλα, μετρητά και ακριβά αυτοκίνητα δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τα μέλη της Αλβανικής μαφίας που έχουν πλημμυρίσει την Βρετανία με κοκαΐνη.

Τελετές και εκδηλώσεις μνήμης οργανώνονται σήμερα σε όλο τον κόσμο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ανακωχή με την οποία τερματίστηκε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos