Αυτός είναι ο τετράχρονος που έκλεψε τα κλειδιά αυτοκινήτου και οδήγησε για να πάρει σοκολάτες

16 Ιουνίου 2019 16:36

Ο μπόμπιρας το έβαλε στο μυαλό του και δεν τον σταματούσε τίποτα. Με ανοιχτό το στόμα οι αυτόπτες μάρτυρες...

Όσοι έχουν παιδιά, γνωρίζουν οτι έτσι και τους κολλήσει κάτι στο μυαλό, δύσκολα μπορείς να τους το βγάλεις. Ο Σεμπάστιαν, από το Μπλέιν της Μινεάπολις, στις ΗΠΑ, είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο τετράχρονος αγαπάει πολύ τις σοκολάτες, αλλά ο τρόπος που αποφάσισε να τις προμηθευτεί την τελευταία φορά, έμελλε να τον κάνει θέμα στις ειδήσεις.

Ο μπόμπιρας έκλεψε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του παππού του, έβαλε μπρος και πήγε μέχρι το βενζινάδικο που τις πουλούσε, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων!

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα περίπου 25 – 30 χιλιομέτρων πριν φτάσει στο πρατήριο βενζίνης.

Στη διαδρομή χτύπησε αρκετά ταχυδρομικά κουτιά, που συνηθίζεται να υπάρχουν έξω από τα σπίτια στις ΗΠΑ και ένα δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να υποστεί κάποιες ζημιές.

Ευτυχώς, ο μικρός δεν έπαθε τίποτα απολύτως, αλλά μόλις κατέβηκε από το όχημα και έγινε αντιληπτικός από τον κόσμο, αμέσως κλήθηκε η αστυνομία.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos