Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Αναβολή της εκδηλώσεως "Παιχνίδια στην Άμμο και Κολυμβητικοί Αγώνες" στον Λογαρά και στο Πισω Λιβάδι που διοργανώνει η "Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας" για 24 και 25 Αυγούστου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», σας προσκαλούμε σε ειδική δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τις διαρροές περί της επαναφοράς του θέματος της κατάργησης του ειδικού φορολογικού καθεστώτος στα νησιά του Αιγαίου, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" Ν.Ν. 53, 61χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι θεσμοί έλαβαν τη νέα ελληνική πρόταση, η οποία αποτελεί «μια καλή βάση» για τις συνομιλίες που θα ακολουθήσουν σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλές εκδηλώσεις, συναυλίες και ξεναγήσεις πραγματοποιούνται σήμερα με τη φροντίδα του υπουργείου Πολιτισμού και με την αφορμή της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής. Ξεχωρίζουμε για σήμερα το πρωί, στις 11 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, τη συναυλία της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τη διεύθυνση της Μάτας Κατσούλη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των Purcell, Schumann, Verdi, Bizet, Rossini, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Κουρουπού κ.ά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις κάλπες για την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχών προσήλθαν χτες 3,3 εκατομμύρια Αλβανοί πολίτες σε ήρεμο κλίμα, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι παρατυπίες σε εκλογικά κέντρα του Δήμου Χειμάρρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο ακόμα θάνατοι που οφείλονται στον κορονοϊό (το πνευμονολογικό σύνδρομο Μέσης Ανατολής, γνωστό ως MERS), ανακοινώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) από το υπουργείο Υγείας της Νότιας Κορέας, φέρνοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 27.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos