Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Ένα ακόμη τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή (25/10) κλήρωση του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια των περιβαλλοντικών δράσεων ευαισθητοποίησης ο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α. σε συνεργασία με τους Δήμους Πάρου και Αντιπάρου θα προσφέρει δωρεάν στα παιδιά της πρωτοβάθμιας και προσχολικής ηλικίας την εκπαιδευτική θεατρική παράσταση<< ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ,ο Φώτης , η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση>> καθώς και θα διανείμει δωρεάν και ένα αντίτυπο του ομώνυμου παραμυθιού σε κάθε παιδί σε συνεργασία με την εταιρεία ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ και την θεατρική ομάδα ΕΝ ΟΔΩ , που έχουν και την απαραίτητη άδεια από το υπουργείο Παιδείας που επισυνάπτεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (25.10.2018) ολοκληρώθηκε η δημόσια κλήρωση για την φορολοταρία, από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ. Η συγκεκριμένη κλήρωση αφορά στις συναλλαγές που έγιναν με κάρτες τον μήνα Σεπτέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις θετικές αποφάσεις για την πληρωμή 13ου και 14ου μισθού σε εργαζόμενους που κέρδισαν σχετικές δικαστικές αποφάσεις έλαβε ο δήμος Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα νέο ορόσημο κατέκτησε, το Σεπτέμβριο του 2018, ο ψηφιακός μας κόσμος, με τους συνδρομητές σταθερών ευρυζωνικών υπηρεσιών να προσεγγίζουν το ένα δισεκατομμύριο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δυσάρεστη εξέλιξη για τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά και για τους τηλεθεατές αφού οι «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» δεν θα βγουν στον αέρα. Με ανακοίνωσή του ο Αντώνης Κανάκης ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 αναφέροντας και ορισμένους από τους λόγους που τον οδήγησαν να λάβει αυτή την απόφαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 27χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων δέχθηκε μαχαιριές στον πνεύμονα από συμμορία που του άρπαξε το τσαντάκι και το κινητό του τηλέφωνο -Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στον «Ερυθρό Σταυρό»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επίγνωση της ιστορίας μας και με σεβασμό στις θυσίες των αγωνιστών του Ηρωϊκού ΟΧΙ, προχωράμε μπροστά και οικοδομούμε το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας, πάνω στις αξίες και τα ιδανικά του ένδοξου παρελθόντος μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos