Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής στο ύψος της Καλλιθέας όταν πεζός προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Συγγρού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα έγιναν όπως τα επιθυμούσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ κατά την διήμερη επίσημη επίσκεψή της στην Αθήνα! Πέρα από το πρόγραμμα των επαφών και συνομιλιών της με πολιτειακούς και πολιτικούς Έλληνες αξιωματούχους, απόλαυσε και εξαιρετικές στιγμές χαλάρωσης στις οποίες έζησε το τι εστί ελληνική φιλοξενία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απέναντι στα δίκαια αιτήατα των εκαπιδευτικών απάντησε με καταστολή και αυταρχισμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο Την 11-01-2019 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 20χρονος αλλοδαπός γιατί παρέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του Γιώργου Χατζημάρκου με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη συμπόρευση του Παναγιώτη Διακοφώτη, Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ) και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαε πρωινές ώρες σήμερα, ηι παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πολύωρη σύσκεψη οι επίσημοι φορείς που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αργά το βράδυ της Παρασκευής κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Bουλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο στις 10:30 θα γίνει τελικά το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η περίεργη μετατόπιση του βόρειου πόλου, από τον Καναδά προς την πλευρά της Σιβηρίας, προβληματίζει την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα που προσπαθεί να εξηγήσει γιατί κινούνται οι μαγνητικοί πόλοι της Γης.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos