Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προβαίνει σε ανανέωση του οργανωτικού του σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών του 2019. Το νέο οργανωτικό σχήμα θα απαρτίζεται σε ποσοστό 73% από νέα πρόσωπα που ο μέσος όρος ηλικίας τους θα είναι τα 42 έτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το επίκαιρο ζήτημα του Μακεδονικού έχει εγείρει συζητήσεις, έχει εξάψει σε ορισμένες περιπτώσεις τα πνεύματα, έχει υποδαυλίσει την έκφραση απόψεων περί πατρίδας, έχει αναμοχλεύσει ιδέες και πεποιθήσεις γύρω από ζητήματα που άπτονται του ιστορικού παρελθόντος ή του μέλλοντος της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εκδήλωση έγινε για τα 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σούπερ ήρωας της διπλανής πόρτας, ντύθηκε Spiderman, πήγε στο γραφείο σα να μην τρέχει τίποτα κι όλα αυτά επειδή έτσι ήθελε να περάσει την τελευταία του ημέρα στη δουλειά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία θα νομοθετηθεί τον Φεβρουάριο και θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Μάρτιο, όπως δήλωσε η υπουργός Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξή της στον ρ/σ «Realfm 97,8″.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων «τιτιβισμάτων» και επίσημων δηλώσεων του Ζάεφ περί «Μακεδονίας» σήμερα δήλωσε από την Αυστρία ότι η χώρα του «σύντομα» θα λέγεται «Βόρεια Μακεδονία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας, Φιλήμονας Ζαννετίδης ανακοίνωσε σήμερα ότι δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 “Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης απευθύνει πρόσκληση για την κατάθεση προτάσεων, προς ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός στις 19:00 το απόγευμα στην Αγροτολέσχη Μάρπησσας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες εγκατάστασης βιομηχανικού Αιολικού Πάρκου στην Τήνο και στο νησί εκδόθηκε ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του προς την ανέγερση ανεμογεννητριών, ενώ εκκρεμεί ήδη, η έκδοση απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου συζητήθηκε η προσφυγή του Δήμου Τήνου κατά των Αιολικών Πάρκων στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos