×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η πρώτη κυρτή τηλεόραση της LG

12 Νοεμβρίου 2013 10:50


Η 55 ιντσών LG Curved OLED TV κοστίζει 9.0000 ευρώ.

Μετά τις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, η πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση κάνει την εμφάνισή της και στην Ελλάδα. Ο λόγος για την 55 ιντσών LG Curved OLED TV, την οποία μάλιστα οι καταναλωτές στη χώρα μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, αν επισκεφθούν τα καταστήματα MEGA Κωτσόβολος και Πλαίσιο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, καθώς και το κατάστημα Media Markt στο Μαρούσι, μέχρι τα τέλη του 2013.

Βασισμένη στην τεχνολογία των οργανικών LED (WRGB OLED) της κορεατικής εταιρείας, η τηλεόραση προσφέρει εξαιρετική απόδοση χρωμάτων, πρωτόγνωρο κοντράστ και υψηλές γωνίες θέασης. Επίσης, έχει απίστευτα λεπτό σχεδιασμό, καθώς το πάχος της μόλις 4 χιλιοστά.

Αναμφισβήτητα, πάντως, το «σήμα κατατεθέν» της Curved OLED TV είναι το κυρτό προφίλ της, χάρις στο οποίο παρέχει στον τηλεθεατή ένα ευρύ οπτικό πεδίο για μεγαλύτερη άνεση. Έτσι, μεταφέρει στο σαλόνι του σπιτιού την εμπιερία ενός κινηματογράφου ΙΜΑΧ.

Παράλληλα, τα ενσωματωμένα διάφανα ηχεία Clear Speakers της τηλεόρασης, με πολύ λεπτό σχεδιασμό, παρέχουν ιδιαίτερα καθαρό ήχο, ενώ η διαφανής βάση της TV, με σχεδιασμό Crystal Stand, προσδίδει την αίσθηση αιώρησης.

Ωστόσο, η τιμή της είναι αρκετά «αλμυρή», καθώς αγγίζει τα 9.000 ευρώ.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos