Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες και όπως είναι φυσικό όλοι, είτε στο βάθος του μυαλού τους, είτε φωναχτά, βάζουν τους στόχους για το 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ερμής» - ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων - το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου πραγματοποίησε της κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προβαίνοντας παράλληλα σε ένα σύντομο απολογισμό των
πεπραγμένων της παρελθούσης χρονιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο : Ανακοινώσεις Προέδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενόψει της έκδοσης από το Δημοτικό Συμβούλιο της κανονιστικής απόφασης με την οποία θα προσδιορίζονται οι προς εκμίσθωση ή
δημοπράτηση κοινόχρηστοι χώροι για το έτος 2016, παρακαλούνται όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται να μισθώσουν για πρώτη φορά φέτος δημοτικό χώρο όπως καταθέσουν, το αργότερο έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, σχετική αίτηση στην Υπηρεσία πρωτοκόλλου του Δήμου (τηλ. επικ.: 2284360324) ή την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Στην περίπτωση αυτή καλό θα ήταν ο αποστολέας να επιβεβαιώσει την παραλαβή της αίτησης καλώντας στο τηλ.: 2284360328).

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΟΥΛΗΣ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 12/01/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε νέο κεφάλαιο, και όχι απλώς σε νέα σελίδα, εισέρχεται πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και, συνολικά, το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, μετά τη χθεσινή ηχηρή επικράτηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη μάχη διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που έδωσε στην δημοσιότητα ο ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα στην μεγάλη κυρία του θεάτρου, Άννα Συνοδινού, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχει μια βαθιά κοιλότητα στην πρόσφατη ιστορία, όλα εκείνα τα χρόνια από τα τέλη του '60 έως τις αρχές του '80, που παραμένουν νωπά για τους μεγαλύτερους και ανεξιχνίαστα για τους νεότερους. Η Αθήνα και η ζωή της εκείνα τα χρόνια, τα τόσο παρεξηγημένα αλλά και τόσο απλοποιημένα με την απόσταση του χρόνου, διατρέχει τον «Νοτιά», τη νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, σαν λαϊτμοτίφ. Είναι μια ταινία βιωματική, λέει ο σκηνοθέτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos