Συλλήψεις σε Μύκονο, Σύρο, Σαντορίνη, και Φολέγανδρο

12 Ιουνίου 2017 14:14

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 10-06-2017 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στην Σύρο Την 10-06-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Ερμούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης,
α) 15χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε μεταξύ άλλων στη κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
β) 20χρονη ημεδαπή, διότι μετά από στοχευμένη έρευνα που έγινε στο σπίτι της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στη κατοχή της ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 37 γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Θήρα Την 10-06-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 36χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Μύκονο Την 11-06-2017 πρώτες πρωινές ώρες καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ότι βραδινές ώρες της 10-06-2017 άγνωστος παραβίασε κατοικία 36χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή στην Φολέγανδρο Την 11-06-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Φολέγανδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φολεγάνδρου, 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι την 10-06-2017 το μεσημέρι αφαίρεσε τιμαλφή από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος . Τα αφαιρεθέντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο

Σύλληψη αλλοδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο Την 11-06-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 47χρονος υπήκοος Ιταλίας, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα του αιγιαλού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos