Σάσα Σταμάτη: Παραδίδει... μαθήματα στυλ στα σοκάκια της Μυκόνου

25 Ιουλίου 2019 00:30

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως μία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, πόσο μάλλον όταν θεωρείται πλέον fashion icon, όπως είναι η Σάσα Σταμάτη, δεν θα έκανε ποτέ το ατόπημα, ακόμα και σε μία μοναχική βόλτα της στο νησί των ανέμων να μην εμφανιστεί, το λιγότερο, στυλάτη.

Η Σάσα, απαλλαγμένη από κάθε άγχος ή αγωνία, ήρεμη και με αποφασιστικό βήμα, έκανε εμφάνιση στη Μύκονο με εντυπωσιακό ριγέ τοπ το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με μπλε τσαντάκι με κρόσια και υπέροχα σανδάλια που ταίριαζαν απόλυτα μεταξύ τους. Όσο για το ξεχωριστό item που έκανε τη διαφορά στην εμφάνισή της, αυτό ήταν τα κατακόκκινα τύπου δεκαετίας '60 γυαλιά της που της πήγαιναν πολύ.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων αλλά δεν είναι από εκείνους τους celebrities που μοιράζεται κάθε στιγμή της ημέρας της ή έστω κάποιες από αυτές με τους followers της.

Κρατάει πράγματα για εκείνη και προτιμά να απομονώνεται από όλους και όλα όταν είναι στις διακοπές της. Άλλωστε, αυτός δεν είναι ο ορισμός τους; Να απέχεις απ' όλα και όλους;

gossip-tv.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos