Συλλήψεις 3 ημεδαπών σε Νάξο, Ίο και Άνδρο

14 Αυγούστου 2019 16:22

Σύλληψη ημεδαπός για ναρκωτικά στη Νάξο Την 13-08-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 26χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους -4,5- γρ. και ακατέργαστη κάνναβη βάρους -6,5- γρ..

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση οικόσιτων ζώων στην Άνδρο Την 13-08-2019 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρου, 54χρονη ημεδαπή ο οποία διατηρούσε σε αγρόκτημα οκτώ οικόσιτα ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στην Ίο Την 14-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos