Καταγγέλθηκε διάρρηξη αποθήκης στην Ρόδο

11 Ιανουαρίου 2012 18:24

Ο δράστης αναζητείται

Σήμερα (11-01-2012) το πρωί καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου, από 30χρονο ημεδαπό, οτι το χρονικό διάστημα από χθες πρωινές ώρες έως σήμερα το πρωί, στην περιοχή Κολύμπια Ρόδου, άγνωστος δράστης αφού παραβίασε το παράθυρο αποθήκης του παθόντα, αφαίρεσε ηλεκτρικά οικοδομικά εργαλεία συνολικής εκτιμώμενης αξίας 10.800 ευρώ.

Ενεργείται προανάκριση από τον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου.


Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος δύο αλλοδαπών για κλοπή και πέντε ημεδαπών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στην Ρόδο.

Δικογραφία σχηματίσθηκε χθες (10-1-2012), από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, σε βάρος δυο αλλοδαπών υπηκόων Ρουμανίας ηλικίας 47 και 26 ετών, για κλοπή καθώς και πέντε ημεδαπών (τριών ανδρών ηλικίας 42, 52, 45 ετών και δυο γυναικών ηλικίας 56 και 61 ετών) για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική έρευνα και αξιοποίηση – ανάλυση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι δυο αλλοδαποί, το χρονικό διάστημα από αρχές Νοεμβρίου 2011 έως αρχές του 2012, αφαίρεσαν από ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου, μεγάλο αριθμό τηλεοράσεων και ξενοδοχειακό εξοπλισμό, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της ίδιας αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν στην κατοχή των ημεδαπών, συνολικά έξι από τις κλεμμένες τηλεοράσεις, οι οποίες κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον δικαιούχο.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου συνεχίζεται η έρευνα, προκειμένου να βρεθούν και τα υπόλοιπα κλεμμένα αντικείμενα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των αλλοδαπών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Οι φερόμενοι ως δράστες δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos