Συνελήφθη στην Μήλο επ’ αυτοφώρω, ένας 35χρονος ημεδαπός για διάρρηξη επιχείρησης, πλαστογραφία, και παράνομη κυκλοφορία οχήματος

03 Ιανουαρίου 2013 11:48

Συνελήφθη στις (02-01-2013) στην Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, ένας 35χρονος

ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, πλαστογραφία, αντίσταση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου εντόπισαν τον 35χρονο μέσα συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων να αφαιρεί ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα.

Κατά την διαδικασία της σύλληψης ο δράστης, που φορούσε αυτοσχέδια κουκούλα, αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης πήγε στο σημείο της διάρρηξης χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο στο οποίο είχε τοποθετήσει πλάστη πινακίδα κυκλοφορίας. Επίσης σε έλεγχο που διενεργήθηκε προέκυψε ότι για το συγκεκριμένο όχημα στερούνταν κρατικές πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας και ασφαλιστηρίου, λόγω διαγραφής.

Επιπλέον εξιχνιάστηκε ακόμη μια περίπτωση κλοπής αντικείμενων, την όποια είχε διαπράξει ο 35χρονος το χρονικό διάστημα από 04 έως 07-12-2012, από τον ίδιο χώρο.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Το χρηματικό ποσό των 251 ευρώ

• Διαρρηκτικά εργαλεία (φακός, κατσαβίδι)

• Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθη ένας 28χρονος Πακιστανός για διάρρηξη περιπτέρου στην Μύκονο

Συνελήφθη σήμερα (02-01-2013) πρώτες πρωινές ώρες στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα ύστερα από αστυνομική έρευνα και εξέταση στοιχειών διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος χθες (01-01-2013) πρώτες πρωινές ώρες στην Μύκονο, διέρρηξε περίπτερο και αφαίρεσε χρήματα καθώς και προϊόντα καπνού.

Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Επιπλέον στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για υπόθεση κλοπής και ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos