×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Θάνατοι λουομένων σε Μύκονο και Κύθνο

11 Ιουλίου 2014 11:15

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την παραλία του Παλαιού Λιμένα Μυκόνου, 41χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Θάνατος λουόμενου στην Κύθνο

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 8 Ιουλίου 2014, επί της αμμώδους παραλίας «ΕΠΙΣΚΟΠΗ» ν. Κύθνου, 65χρονος.

Αγροτικός ιατρός κατόπιν εξέτασης διαπίστωσε ο θάνατό του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κύθνου, ενώ η σορός πρόκειται να διακομισθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

«ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ»: Δεν προσέγγισε στην Ανάφη

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της Τετάρτης 9 Ιουλίου 2014, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ-Τ/Χ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π. 10328, το οποίο προερχόταν από Αμοργό με προορισμό το λιμένα Ανάφης, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, αδυνατούσε να συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιο του.

Το «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» παραμένει στο λιμένα Θήρας μέχρι βελτίωσης των καιρικών συνθηκών, ενώ οι τέσσερις (04) επιβάτες που επέβαιναν στο πλοίο με προορισμό το λιμένα Ανάφης καθώς και οι πενήντα (50) που ανέμεναν προς επιβίβαση στο λιμάνι της Θήρας, πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos