Ημιβύθιση Ε/Ρ-Α/Ψ σκάφους στη Μύκονο

09 Οκτωβρίου 2014 11:12

Ν.Μ. 07, με δύο (02) επιβαίνοντες, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του στο νέο λιμένα Μυκόνου, προσέκρουσε στο Ε/Ρ-Α/Ψ "ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ" Ν.Μ. 29, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο

στον εν λόγω λιμένα, προκαλώντας τη βύθιση του.

Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας την ημιβύθιση του "ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ", το οποίο ήταν κενό επιβατών, ενώ περιμετρικά του σημείου πρόσκρουσης τοποθετήθηκαν προληπτικά πλωτά φράγματα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή συνελήφθη ο Κυβερνήτης του "ΦΟΙΒΟΣ", ο οποίος εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα. Το "ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ" ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανό σε ασφαλές σημείο εντός του νέου λιμένα Μυκόνου, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του "ΦΟΙΒΟΣ", μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos