Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διάβασα την επιβεβαίωση της ανακοίνωσής μου από τους «ΠΑΡΟΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ» και κατ΄ επέκταση από το Δήμο Πάρου, περί έλλειψης προσωπικού καθαριότητας και της ανικανότητας του Δήμου να ανταποκριθεί για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Αποδέχονται επίσης ότι η Νάουσα παραμένει καθαρή με τη συνεργασία και τις φιλότιμες προσπάθειες των κατοίκων της, μετά από την απουσία, λόγω υγείας και του ενός υπαλλήλου που μας είχε απομείνει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να φτιάξεις ομελέτα και έχεις εκνευρισθεί και απογοητευθεί ανεπανόρθωτα; Τη μία το τηγάνι δεν έχει ζεσταθεί αρκετά και η ομελέτα δεν ψήνεται ποτέ, την άλλη έχει ζεσταθεί αρκετά και η ομελέτα καίγεται.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία καταστροφής θυμίζουν τα πλάνα μιας τεράστιας αμμοθύελλας που «κατάπιε» μια ολόκληρη πόλη στην Αυστραλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατείας μετασχηματίζονται τα καταστήματα των τραπεζών, τερματίζοντας την κυριαρχία των παραδοσιακών ταμείων από τα οποία η πελατεία των τραπεζών πραγματοποιούσε τις περισσότερες συναλλαγές: καταθέσεις, αναλήψεις, μεταφορές, ενημερώσεις βιβλιαρίων, πληρωμές λογαριασμών κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορισμένο σε αριθμό αγώνων το σημερινό πρόγραμμα, έστω και έτσι όμως υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Είναι αλήθεια ότι κάθε κανονικός άνθρωπος θα πρέπει να λυπάται αυτόν τον τύπο που παίζει το ρόλο του πρωθυπουργού. Ότι και να κάνει, όποια παράσταση και να ανεβάζει, όλα του πάνε στραβά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης το σχέδιο διακήρυξης για τη σύναψη Συμφωνίας Πλαίσιο με τίτλο «WiFi4GR - Ανάπτυξη δημόσιων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-05-2019 το συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 32χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 38χρονη ημεδαπή η οποία κατείχε -8- ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δράστες, δυο νεαροί, εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 19:00 στο κέντρο εκδηλώσεων «Μινώα» ο Δήμαρχος Πάρου, κύριος Μάρκος Ι. Κωβαίος, μαζί με τα στελέχη και τους υποψήφιους του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους για την περίοδο 2019-2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos