Πρόσκληση σε συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής περιφέρειας Ν.Α

24 Ιουνίου 2016 18:04

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


1. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου : «Συντήρηση Επαρχιακού οδικού δικτύου Κατταβιά – Μεσσαναγρός - Αρνίθα».
2. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου : «Επεμβάσεις Αποκατάστασης Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Λάερμα - Προφύλια».
3. Έγκριση πρακτικών Δημοπρασίας του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών επί της επαρχιακής οδού Έμπωνας – Αγ. Ισιδώρου».
4. Έγκριση πρακτικών Δημοπρασίας του έργου: «Επέκταση εγκατάστασης κλιματισμού στα γραφεία της ΔΤΕ της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου».
5. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις, τοποθετήσεις ανακλαστήρων οδοστρώματος κλπ για τα νησιά της Π.Ε. Δωδεκανήσου».
6. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ανάπλαση οικισμών Μικρού και Μεγάλου Χωριού Αγαθονησίου».
7. Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ολοκλήρωση στεγαστικού προγράμματος κατοικιών Κω».
8. Έγκριση 4ης παράτασης του έργου: «Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Νήσου Σύμης».
9. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου: «Αποκατάσταση όψεων κτηρίου Ταχυδρομείου Ρόδου».
10. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «Ολοκλήρωση στεγαστικού προγράμματος κατοικιών Κω».
11. Έγκριση δαπάνης ηλεκτροδότησης (λόγω αλλαγής ΦΠΑ) του έργου: «Ολοκλήρωσης στεγαστικού προγράμματος Κω».
12. Εισήγηση αποδοχής της ένστασης του αναδόχου «Τεχνική Κατασκευαστική Βρετού Α. Ε.Ε.» του έργου: «Αποπεράτωση μονάδας σφαγείων Ν. Κάσου» κατά της απόφασης έκπτωσης του και παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου.
13. Γνωμοδότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων & Προδικαστικών Προσφυγών
σχετικά με την από 10-06-2016 Προδικαστική Προσφυγή της εταιρείας «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.»
κατά των όρων διεξαγωγής του Διαγωνισμού για την Παροχή Υπηρεσιών Καθημερινής Διαχείρισης, Λειτουργίας και Συντήρησης του έργου: «Ύδρευση Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά».
14. Γνωμοδότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων & Προδικαστικών Προσφυγών
σχετικά με την από 16-06-2016 Προδικαστική Προσφυγή της εταιρείας «ENVITEC Α.Ε.»
κατά των όρων διεξαγωγής του Διαγωνισμού για την Παροχή Υπηρεσιών Καθημερινής Διαχείρισης, Λειτουργίας και Συντήρησης του έργου: «Ύδρευση Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά».
15. Έγκριση όρων δημοπράτησης για την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την: «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κλπ στο οδικό δίκτυο της νήσου Αμοργού».
16. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση υφιστάμενου χώρου του κτιρίου ‘’ΤΣΙΡΟΠΙΝΑ’’ σε χώρο γραφείων».
17. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Σήμανση - Ασφάλεια Οδικού δικτύου ν. Κέας, Κύθνου, Σύρου, Πάρου, Τήνου, Μυκόνου».
18. Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου: «Κατασκευή Δημ. Σχολείου Κέας».
19. Έγκριση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής υπηρεσιών για την παροχή υπηρεσιών ‘’Μίσθωσης μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κλπ στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Θήρας’’.
20. Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, των όρων της διακήρυξης για την ανάδειξη αναδόχων για την προμήθεια α)Ομάδα Α: Η/Υ εκτυπωτών και λοιπών υλικών για την ΠΕ Δωδ/σου β)Ομάδα Β: Λογισμικού για την ΠΕ Δωδ/σου και γ)Ομάδα Γ: Ειδικού λογισμικού μετά υλικών για την κινητή μονάδα ΚΤΕΟ της ΠΕ Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έτους 2016, πρακτικών κλήρωσης των μελών των επιτροπών α)παραλαβής και αξιολόγησης των προσφορών β)εξέτασης ενστάσεων γ)παρακολούθησης και παραλαβής της προμηθείας προυπ. με φπα 150.144,16 € ευρώ, την διάθεση πίστωσης για την διενέργεια του άνω διαγωνισμού.

21. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών για τον διαγωνισμό «Καταπολέμηση κουνουπιών Περιφ. Νοτ. Αιγαίου ΠΕ ΡΟΔΟΥ Έτους 2016».

22. Έγκριση του 2ου πρακτικού του διαγωνισμού για την «καθαριότητα χώρων και γραφείων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων»- Ηλεκτρονική αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών.

23. Έγκριση του πρακτικού της διαπραγμάτευσης για την «Καθαριότητα χώρων και γραφείων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων» - Τμήμα 1: ΠΕ Σύρου.

24. Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων για τον διεθνή διαγωνισμό μεταφοράς μαθητών ΠΕ Κυκλάδων.
25. Έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη σε μητρώο εργοληπτών (εταιρειών-φυσικών προσώπων)για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις, πυρκαγιές ή οποιοδήποτε άλλο έκτακτο φαινόμενο ή φυσική καταστροφή, στην περιοχή ευθύνης της Π.Ε. Κυκλάδων και της Π.Ε. Δωδεκανήσου της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το χρονικό διάστημα έως 31/12/2017.
26. Έγκριση Αχρεωστήτως Εισπραχθέντων, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
27. Έγκριση χορήγησης επιδόματος γονικής μέριμνας σχολικού έτους 2015-2016, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
28. Έγκριση δαπανών έργων και έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρεώσεων έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
29. Τροποποίηση έγκρισης δαπάνης έργου για την ‘’μίσθωση μηχ/των για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κτλ στο Οδικό Δίκτυο ΠΕ Ρόδου, ΠΕ Κω, ΠΕ Καλύμνου, ΠΕ Καρπάθου για το έτος 2016’’ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
30. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τον εκ νέου υπολογισμό του Φ.Π.Α. σε δαπάνες και έργα, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.
31. Αλλαγή του ΦΠΑ στα νησιά και άμεση τροποποίηση των αποφάσεων δέσμευσης και απευθείας ανάθεσης που αφορούν τις δαπάνες που δεν έχουν τιμολογηθεί μέχρι και αυτή τη στιγμή, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
32. Έγκριση διάθεσης των κωδικών εξόδων του Προϋπολογισμού της ΠΕ Δωδεκανήσου μετά την 4η Τροποποίηση.
33. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

34. Έγκριση Δράσεων Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
35. Έγκριση Δράσεων Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
36. Έγκριση Δράσεων Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
37. Δικαστικές Υποθέσεις.
38. Ορθή Επανάληψη Αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

39. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ. Περιφερειάρχη.

40. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών.

41. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Περιφερειακών Συμβούλων.

Ο Πρόεδρος

Φιλήμων Γ. Ζαννετίδης
Αντιπεριφερειάρχης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos