Επανεκλέχτηκε ο Κώστας Φιλιππαίος στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ Κύθνου

06 Μαρτίου 2017 14:06

Πραγματοποιήθηκε στην Κύθνο την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 12μ.μ. Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος δημοτικού συμβούλου στις Δημοτικές Εκλογές του Μαίου 2014 κυρίου Ηλιού Γεωργίου.


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων και αφορούσε την ανάδειξη νέων μελών Προεδρείου και Οικονομικής Επιτροπής. ο Δήμαρχος Κύθνου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του δημοτικού συμβούλου κυρίου Φιλιππαίου Κωνσταντίνου για την θέση του Προέδρου και του δημοτικού συμβούλου κυρίου Μπουρίτη Γεωργίου για την θέση του Γραμματέα ενώ από την μεριά της μειοψηφίας προτάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Πιτσάκης Δημήτριος για την θέση του Αντιπροέδρου.

Ομόφωνα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισαν την νέα σύνθεση του σώματος. Εν συνεχεία ο νέος επανεκλεγής Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη προς το προσωπό του, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ομόφωνα τον επανεξέλεξαν ενώ συνεχάρη τον προεδρέυοντα Αντιδήμαρχο Κύθνου κύριο Ηλιού για την άψογη οργάνωση της διαδικασίας ενώ ανέφερε πως πρόθεση του είναι οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το καλό του νησιού και των κατοίκων του νησιού.

Ακολουθως έγινε η εκλογή των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής, Πρόεδρος παραμένει ο Δήμαρχος Κύθνου κύριος Σταμάτιος Γαρδέρης και Τακτικά μέλη ύστερα από ομόφωνη ψηφοφορία οι Ηλιού Γεώργιος Αντιδήμαρχος Κύθνου, Μπουρίτης Νικόλαος Δημοτικός Σύμβουλος, Βασάλος Ιωάννης του Κων/νου Δημοτικος Σύμβουλος, Φίλιππα Ιωάννα Δημοτικός Σύμβουλος, Πιτσάκης Δημήτριος Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Καλαμοβράκας Λουκάς Δημοτικός Σύμβουλος ενώ Αναπληρωματικά μέλη οι Λαρετζάκης Γεώργιος Δημοτικός Σύμβουλος πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε. Φίλιππας Φραγκίσκος Δημοτικός Σύμβουλος, Μπουρίτης Γεώργιος Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, και οι τρείς ομόφωνα ενώ ο Ζαμπέτας Αντώνιος Δημοτικός Σύμβουλος έλαβε 7 ψήφους στο σύνολο των 10 παρόντων συμβούλων και ο Βασάλος Ιωάννης του Αντωνίου έλαβε 6 ψήφους.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos