Εκδήλωση Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής για τα παιδιά με αναπηρίες

08 Μαϊος 2012 18:05

Η Επιστημονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου (ΕΠ.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.Δ.), στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης

των μαθητών ως προς το περιβάλλον και την ανακύκλωση αλλά και ως προς τη συμπαράσταση σε παιδιά με αναπηρίες, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Από τα παιδιά για τα παιδιά» την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 στον πεζόδρομο του Ακταίον από 9:30 έως 13:00.

Συγκεκριμένα, μαθητές από το 1ο, 3ο, 5ο, 11ο, 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, από το 1ο και 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αιγαίου, από το Δημοτικό Σχολείο Μασάρων, από το 2ο,3ο,6ο,7ο Γυμνάσιο Ρόδου και από το Γυμνάσιο Ιαλυσού, αφού κατά το μάθημα των Αγγλικών διδάχθηκαν τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος και μείωσης των απορριμμάτων, κατασκεύασαν διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα αντικείμενα αυτά θα διατεθούν προς πώληση από τους μαθητές έναντι συμβολικού αντιτίμου και τα έσοδα θα διατεθούν στο τοπικό Κέντρο Ελπίδα, το οποίο απασχολεί, στηρίζει και βοηθάει στην επαγγελματική προκατάρτιση και κοινωνικοποίηση παιδιών με αναπηρίες.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μουσικά και χορευτικά δρώμενα που οργάνωσαν οι μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν, ενώ θα συμμετάσχει και μουσικό σχήμα του Μουσικού Γυμνασίου Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos