×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πρεμιέρα με «άρωμα» Πάρου στην 25η Συνάντηση Θεατρικών Θιάσων Αιγαίου

10 Οκτωβρίου 2013 17:50

Αυτή την ώρα, στις 18:00, με «άρωμα» Πάρου, ανεβαίνει η πρώτη θεατρική παράσταση στο πλαίσιο της 25ης Συνάντησης Θεατρικών Θιάσων Αιγαίου στη Σύρο.

Η πρώτη θεατρική παράσταση είναι από την πρωτοεμφανιζόμενη θεατρική ομάδα της Πάρου και συγκεκριμένα από το Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας.

Το έργο: «Ο Κουνενές» του Κώστα Πρετεντέρη.

Αίθουσα: Κινηματοθέατρο Παλλάς.

Λίγες ώρες νωρίτερα στο Δημαρχείο της Ερμούπολης δόθηκε και η συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ. Τη συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους παραχώρησαν (με τη σειρά που είναι στη φωτογραφία):

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου Μαρία Βενέτη

Ο Πρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού Σύρου Γιάννης Κεράνης

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Σύρου - Ερμούπολης Δημήτρης Ρούσσος

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης τύπου ήταν:

Στην φετινή 25η Συνάντηση Θεατρικών Θιάσων Αιγαίου συμμετέχουν 28 θίασοι από τα νησιά του Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της Θεατρικής Συνάντησης θα υπάρξει και ένα μικρό αφιέρωμα στα Αρχαίο Θέατρο με τρεις παραστάσεις

Συνολικά θα δοθούν 31 θεατρικές παραστάσεις

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου Μαρία Βενέτη αναφέρθηκε γενικότερα και στην επιλογή της Σύρου για την 25η Συνάντηση Θεατρικών Θιάσων Αιγαίου. Όπως είπε στη Σύρο υπήρχαν οι κατάλληλες υποδομές ενώ οι άνθρωποι έδειξαν, με το άκουσμα της πρότασης, μεγάλη προθυμία για να υποδεχθούν τις θεατρικές ομάδες.

Η κ. Βενέτη προέτρεψε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να ακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις που θα γίνουν σε διάφορά σημεία της Σύρου και όχι μόνο στο Θέατρο Απόλλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις περίπου 1000 επισκέπτες βρίσκονται στο νησί για την 25η Συνάντηση Θεατρικών Θιάσων Αιγαίου. Και αυτό γιατί τα μέλη των θεατρικών ομάδων έχουν ακολουθήσει πολλοί φίλοι και θεατρόφιλοι. Ένας εντυπωσιακός αριθμός που για 10 ημέρες θα δώσει μια διαφορετική πολιτιστική ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη παράσταση που παίζεται αυτή την ώρα στο Θέατρο Παλλάς από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos