Συνάντηση της Δ.Ε του Βελεντζείου Ιδρύματος με το Δήμαρχο Αντιπάρου

11 Νοεμβρίου 2014 12:32

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, μετά από πρωτοβουλία-πρόσκληση της Δ.Ε. του Βελεντζείου Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αντιπάρου

κο Αναστάσιο Φαρούπο και τον Αντιδήμαρχο Αντιπάρου κο Ιωάννη Βασιλόπουλο.

Στην συνάντηση αυτή η Δ.Ε. του Βελεντζείου Ιδρύματος ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή της Αντιπάρου για τα πεπραγμένα αναφορικά με το ασθενοφόρο αεροσκάφος ιδιοκτησίας του Ιδρύματος, για τις αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί, όπως επίσης και για τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί ώστε να επαναλειτουργήσει το ασθενοφόρο αεροσκάφος σύμφωνα και με το νέο νόμο που καθορίζει τη λειτουργία των Κοινωφελών Ιδρυμάτων.

Υπήρξε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και τέθηκαν οι βάσεις συνεργασίας του Βελεντζείου Ιδρύματος με τον Δήμο Αντιπάρου, που θα εξασφαλίσουν και στους κατοίκους της Αντιπάρου την παροχή υπηρεσιών υγείας και τη δυνατότητα αεροδιακομιδής ασθενών με το αεροσκάφος του Ιδρύματος.

Εκφράσθηκε από την Δημοτική Αρχή Αντιπάρου η αμέριστη συμπαράσταση προς το Βελέντζειο Ίδρυμα όπως επίσης και η άμεση προοπτική συνεργασίας τους, με κοινό στόχο την πραγματική και ουσιαστική παροχή κοινωφελών υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της Πάρου και της Αντιπάρου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΒΕΛΕΝΤΖΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ 11.11.14


ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αντίπαρος, 11 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΕΝΤΖΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Μετά από πρόσκληση του Βελεντζείου Ιδρύματος Πρόνοιας & Μορφώσεως Πάρου, πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2014 συνάντηση του Δημάρχου κ. Αναστάσιου Φαρούπου και του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Βασιλόπουλου με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής Αντιπάρου σχετικά με το ασθενοφόρο αεροσκάφος ιδιοκτησίας του Βελεντζείου Ιδρύματος, για τους λόγους που ανάγκασαν το Ίδρυμα να αναστείλει τις πτήσεις αεροδιακομιδών αλλά και για τις αποφάσεις που αφορούν την επαναλειτουργία του.

Η Δημοτική Αρχή Αντιπάρου, πιστή στις δεσμεύσεις και εξαγγελίες της προς τους κατοίκους της Αντιπάρου σχετικά με την επίλυση των προβλημάτων στον τομέα της υγείας, εξέφρασε προς το Βελέντζειο Ίδρυμα την συμπαράσταση και τη στήριξή της στο κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια.

Δηλώθηκε τέλος στην Διοικούσα Επιτροπή του Βελεντζείου Ιδρύματος η σαφής πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Αντιπάρου να μην ανανεώσει την προηγούμενη άκαρπη σύμβαση διακομιδών ασθενών με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, αλλά να συνεργασθεί με το Βελέντζειο Ίδρυμα ώστε στο άμεσο μέλλον η επαναλειτουργία του ασθενοφόρου αεροσκάφους να εξασφαλίσει και στους κατοίκους της Αντιπάρου την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos