Εκθαμβωτικοί «Άγγελοι» της Victoria΄s Secret «προσγειώθηκαν» σε διάσημο βραβευμένο εστιατόριο της Νάουσας Πάρου!

06 Ιουλίου 2017 21:24

Δύο εκθαμβωτικής ομορφιάς sexy καλλονές που τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, έφαγαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου στο φημισμένο και πρόσφατα πανελλαδικά βραβευμένο εστιατόριο «Μάριος» στο λιμανάκι της Νάουσας.

Δεν πρόκειται όμως για οποιεσδήποτε πανέμορφες καλλονές, αλλά για διάσημα παγκοσμίως super models που αποτελούν «Αγγέλους» της πιο εμβληματικής επίδειξης μόδας γυναικείων εσωρούχων του πλανήτη από το διάσημο κολοσσό Victoria΄s Secret!

Είναι γνωστό ότι οι «Άγγελοι», όπως είναι το υποκοριστικό των πανέμορφων σούπερ μοντέλων της Victoria΄s Secret, περπατούν βιαστικά χαμογελώντας στην κορυφαία παγκοσμίως πασαρέλα και μοιάζουν σαν να ίπτανται καθώς είναι στολισμένες με φανταχτερά φτερά! Μαγεύουν ως άγγελοι το κοινό με την ομορφιά τους, τα μακριά καλλίγραμμα πόδια τους και τα αέρινα μαλλιά τους! Οι εντυπωσιακές καλλονές με τις τέλειες αναλογίες, αναδεικνύουν έτσι τα sexy μικροσκοπικά, εντυπωσιακότατα γυναικεία εσώρουχα του διάσημου οίκου που εξιτάρουν την... ανδρική φαντασία και προκαλούν ταχυπαλμίες στο ισχυρό φύλο!

Δύο «Άγγελοι» λοιπόν, «προσγειώθηκαν» στη Νάουσα Πάρου και απόλαυσαν εξαιρετικές γεύσεις στον «Μάριο» ένα φημισμένο εστιατόριο ψαροφαγίας και όχι μόνο, που αποτελεί must προορισμό για ολόφρεσκο ψάρι, νόστιμους ψαρομεζέδες και μοναδικά πιάτα «δημιουργικής» ελληνικής κουζίνας που μαγειρεύονται πάντα με αγνά, ντόπια υλικά. Στο καταπληκτικό προσεγμένο του περιβάλλον, στο λιμανάκι πλάι στο κύμα, τα εκθαμβωτικής ομορφιάς διάσημα κορίτσια της Victoria΄s Secret απόλαυσαν μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις σε φιλικό και άψογης εξυπηρέτησης περιβάλλον με τη σφραγίδα ποιότητας ενός από τα κορυφαία εστιατόρια όχι μόνο της Πάρου αλλά και της Ελλάδας!

Οι επιλογές όμως για ψαροφαγία και παραδοσιακή κουζίνα στο λιμανάκι είναι πολλές! Το λιμανάκι της Νάουσας αποτελεί top γαστρονομικό προορισμό της Πάρου και μια βόλτα στο γραφικό σαν σκηνικό φυσικό περιβάλλον του θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από γαστρονομικές εμπειρίες που μένουν αξέχαστες!

Σε ένα από τα πιο παραδοσιακά ουζερί της Πάρου στον «Τσαχπίνη» (Ουζερί των Ναυτικών) θα γευτείτε μοναδικές θαλασσινές γαστρονομικές απολαύσεις και νόστιμα, φρέσκα ψαρομεζεδάκια που θα σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις της ψαροφαγίας! Πλάι στο κύμα, εδώ και χρόνια ο «Τσαχπίνης» αποτελεί συνώνυμο των αυθεντικών ψαροκαταστάσεων που μαγειρεύονται παραδοσιακά και «απογειώνουν» την εμπειρία γεύσης σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον!

Επίσης στο εστιατόριο «Σιγή Ιχθύος» το ψάρι είναι και πάλι πρωταγωνιστής σε υπέροχα γευστικά πιάτα και μεζεδάκια που μυρίζουν θάλασσα! Θαυμάσια επίσης πιάτα νοστιμότατης, γνήσιας παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας αποτελούν το «σήμα κατατεθέν» του φημισμένου εστιατορίου που βρίσκεται και αυτό στο πανέμορφο λιμανάκι της Νάουσας και αποτελεί έναν από τους top προορισμούς της γεύσης της Πάρου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos