Πάρος: «Βουλιάζει» από κόσμο η Νάουσα κάθε βράδυ…

14 Αυγούστου 2019 16:35

Βαίνουμε προς την τουριστική κορύφωση του φετινού καλοκαιριού και αναμενόμενο είναι ότι η κοσμοπλημμύρα στους δημοφιλείς προορισμούς χτυπάει κόκκινο! Το μη αναμενόμενο τώρα είναι, ότι σε κάποιες περιοχές της Πάρου συμβαίνει κυριολεκτικά το αδιαχώρητο σε ανοιχτούς χώρους, με τον κόσμο να δυσκολεύεται ακόμα και να βαδίσει!


Αυτή είναι η κατάσταση στη Νάουσα η οποία κάθε βράδυ σφύζει από ζωή και κίνηση σε σημείο που δίνει την εντύπωση πως «βουλιάζει» από τον πολύ κόσμο που την επισκέπτεται! Café, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες στο λιμανάκι και σε άλλα σημεία «ξεχειλίζουν» από κόσμο, ενώ στα γραφικά σοκάκια του οικισμού οι περιπατητές συνωστίζονται σε βαθμό που θυμίζει πυκνή διαδήλωση!

Τεράστια είναι η κοσμοσυρροή σε όποιο σημείο της Νάουσας κι αν βρεθεί κανείς αυτή την εποχή και οι όποιες περιγραφές είναι φτωχές μπροστά σε αυτό που συμβαίνει.. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερους λάτρεις κερδίζει η περιοχή, κάθε χρονιά όλο και μεγαλύτερο τουριστικό κύμα έρχεται στην Πάρο με «πυξίδα» την κοσμοπολίτικη Νάουσα….

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos